מכללת שנקר והשף אייל שני בשיתוף פעולה למען ארגון לתת

ציטוטים של אייל שני על עגבנייה (מתוך ויקיציטוט): "העגבנייה קמצנית פה מדי"; "שנינו יודעים שאין דבר נורא כמו מוות של עגבנייה"; "עגבנייה היא כמו אישה.
מעכשיו הופכות העגבניות, הכרוביות והפיתות של אייל שני לפריטים אופנתיים עם משמעות חברתית

דנה בן עמי, סטודנטית מהמחלקה לעיצוב תכשיטים במכללת שנקר, יצרה במסגרת קורס אמייל בהנחיית מיכל בראון, שלוש סיכות מכסף ואמייל של מנות הדגל שמזוהות עם השף אייל שני – עגבנייה, כרובית, ופיתה עם בצל ירוק.

דנה, אקטיביסטית חברתית, עובדת כברמנית במסעדת "המזנון" של שני, ומשם שאבה את ההשראה לסיכות. אייל שני וצוות עובדי המסעדה כל כך התלהבו מהתוצאה, שהחליטו להעניק תקציב  לייצור 3,000 סיכות נוספות עשויות מאמייל.

הסיכות מוצעות לקראת חגי תשרי תש"פ-2019 בסניפי מסעדת "המזנון" במחיר סמלי של 10 ₪ אשר יועברו כתרומה לארגון "לתת". אין ספק שמעכשיו הופכות העגבניות, הכרוביות והפיתות של אייל שני לפריטים אופנתיים עם משמעות חברתית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר