ממרח חומוס

מתכון של ליטל פינגרץ, דיאטנית קלינית ברשת סטודיו סי. 190 קלוריות ל-100 גרם

מערבבים בבלנדר את גרגרי החומוס ו-2 כפות שמן הזית, השום, הטחינה ומיץ הלימון
מערבבים בבלנדר את גרגרי החומוס ו-2 כפות שמן הזית, השום, הטחינה ומיץ הלימון. צילום פלאפל בריבוע

רכיבים

2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים

5 כפות שמן זית

2 שיני שום

2 כפות טחינה

1 כף מיץ מלימון טרי סחוט

מלח ים אטלנטי, ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

מערבבים בבלנדר את גרגרי החומוס ו-2 כפות שמן הזית, השום, הטחינה ומיץ הלימון.

מוסיפים את 3 כפות שמן הזית הנותרות, קצת כל פעם עד ליצירת תערובת אחידה.

מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם ומערבבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה