מנה איכרית: מסעדת שף כפרית חדשה בגליל המערבי

לדברי היזמים, המסעדה באה למלא אחר צורך שקיים בגליל המערבי למקום שמגיש אוכל מעולה במחירים הוגנים וכשר

מסעדת "מנה איכרית" נפתחה לא מכבר בקיבוץ מצובה, במבנה שהיה מכבסה נטושה, שופץ והפך לפינת חן מושקעת ומעוצבת.
לדברי היזמים, המסעדה באה למלא אחר צורך שקיים בגליל המערבי למקום שמגיש אוכל מעולה במחירים הוגנים וכשר.

המטבח, בראשותו של השף אמיר צלאל שהגיע מהמרכז להשתקע באזור,
מבוסס על בישול כפרי-גלילי עם מנות כמו המבורגר של איכרים מכתיתת צלעות בקר מיושנות במקום וטחונות גס, סטייק אנטריקוט מנתח שדרה עליונה מובחר ומיושן, טעימות קרפצ'יו סינטה – דפי סינטה בלימון, בלסמי ושמנים מתובלים, פשטידות, דגים, כריכים ומנות ילדים.
היינות המוגשים במקום הם מיקבים ישראלים.

השף צלאל אומר: "האוכל במנה איכרית טרי, מחומרי גלם מעולים, נתחי הבשר מתיישנים אצלנו, ההמבורגר נטחן ידי יום, הפוקאצ'ות נאפות כל בוקר – ואם צריך גם אחה"צ. במנה איכרית מאמינים בפשטות ההנאה. אוכל טוב, נינוחות, ישיבה עם חברים או עמיתים לעבודה, אינטימיות, זרימה, שפיות. קוראים לזה אירוח", אומר אמיר. 

בחזית המסעדה חצר אקולוגית עם כדים ממוחזרים ושולחנות באווירה כפרית נעימה, בקרוב יתקיימו ערבי המבורגר ובירה קיייצים בחוץ, עם תפריט במחירים נוחים במיוחד.
המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות מטה אשר.

מנה איכרית
קיבוץ מצובה, גליל מערבי (מצומת כברי לכיוון שלומי)
טל. 049858064
א', ג' ו- ה' 12:00 עד 22:00 ; ב' ו-ד' 12:00 עד 15:00; ו'- עד שעתיים לפני כניסת השבת

צילום: מאשה בובריצקי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר