מנות ביתיות מיוחדות לחורף מצטרפות לתפריט של Basar

בנוסף לתפריט הבשרים המגוון, Basar, מחמם לקרניבורים העירוניים את החורף, ומוסיף לתפריט שתי מנות ביתיות שתוכננו במיוחד כדי להפיג את הקור ואת התיאבון הבלתי נגמר שמאפיינים את עונת החורף

בנוסף לתפריט הבשרים המגוון, Basar, מחמם לקרניבורים העירוניים את החורף, ומוסיף לתפריט שתי מנות ביתיות שתוכננו במיוחד כדי להפיג את הקור ואת התיאבון הבלתי נגמר שמאפיינים את עונת החורף.

בכל יום שבת בצהריים מגישים בבשר חמין מסורתי – עם שעועית, ביצה קשה, מעיים ממולאים, חומוס ותפוחי אדמה שעובר בישול יממה שלמה (43 שקל), ובמשך כל ימות השבוע קדרת כבש – נזיד צוואר וראש כבש (43 שקל) מוגש עם קטניות של שעועית וחומוס, תפוחי אדמה וכמובן – הרבה בשר.

Basar , שנפתח לפני מספר חודשים בלב תל אביב, מוגדר על ידי הבעלים מוצי ליאון, שחקן מכבי יפו בעבר ומגדולי הכדורגלנים בארץ , כמוקד עלייה לרגל לכל אוהביו. לדבריו "ב-Basar הסועד הישראלי יקבל חווית בילוי אחרת- אין לנו יומרות לבד מלספק לאנשים חגיגה בפה במחירים שווים לכל כיס, במקום חם ומזין שמדרבן אותך לחגוג את כל מה שטוב בחיים".

Basar
מונטיפיורי 29 פינת יבנה תל אביב
שעות פעילות: א'- שבת 12:30-02:00
טל" – 03-5252569

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר