fbpx

מנות חדשות בפסיפיק הכשרה במלון קראון פלזה ת"א

המנות מוגשות כספיישלים לצד תפריט הערב העשיר של המסעדה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מסעדת הגורמה פסיפיק בתל אביב, תחת ניצוחו של השף רונן כהן, מציעה לחורף שורה של מנות חדשות.

מנות ראשונות חדשות:
*קורניש עוף צעיר על דוקסל שיטאקי ופורטבלו ברוטב בלסמי 38 ₪
*סלט חזה מולארד, מנגו, אפונה סינית, ושורש סלרי בחומץ פטל – 36 ₪
*מרק ארטישוק ירושלמי וזעפרן בניחוח פטרוזיליה – 28 ₪

מנה עיקרית חדשה:
*תבשיל עגל חלב וירקות שורש על פירה ערמונים ברוטב ז'ולייה – 80 ₪

מנות קינוחים חדשות:
*גלידת וניל מסקרפונה בליווי אגס ספדונה מבושל ביין אדום ואניס – 32 ₪
*טראפלס ג'אנדויה וקרם ערמונים על מרק חלב קוקוס ודבש – 35 ₪

המנות מוגשות כספיישלים לצד תפריט הערב העשיר של המסעדה.


מסעדת פסיפיק
רח' הירקון 145 תל אביב (במלון קראון פלאזה)
טל. 5201169 – 03
פתוח ב- א'-ה'- 12:30-16:30 ובערב מ- 18:00
במוצ"ש: פתיחה שעה אחרי יציאת השבת

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה