מנות חדשות בפסיפיק הכשרה במלון קראון פלזה ת"א

מסעדת הגורמה פסיפיק בתל אביב, תחת ניצוחו של השף רונן כהן, מציעה לחורף שורה של מנות חדשות.

מנות ראשונות חדשות:
*קורניש עוף צעיר על דוקסל שיטאקי ופורטבלו ברוטב בלסמי 38 ₪
*סלט חזה מולארד, מנגו, אפונה סינית, ושורש סלרי בחומץ פטל – 36 ₪
*מרק ארטישוק ירושלמי וזעפרן בניחוח פטרוזיליה – 28 ₪

מנה עיקרית חדשה:
*תבשיל עגל חלב וירקות שורש על פירה ערמונים ברוטב ז'ולייה – 80 ₪

מנות קינוחים חדשות:
*גלידת וניל מסקרפונה בליווי אגס ספדונה מבושל ביין אדום ואניס – 32 ₪
*טראפלס ג'אנדויה וקרם ערמונים על מרק חלב קוקוס ודבש – 35 ₪

המנות מוגשות כספיישלים לצד תפריט הערב העשיר של המסעדה.


מסעדת פסיפיק
רח' הירקון 145 תל אביב (במלון קראון פלאזה)
טל. 5201169 – 03
פתוח ב- א'-ה'- 12:30-16:30 ובערב מ- 18:00
במוצ"ש: פתיחה שעה אחרי יציאת השבת






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה