מסעדה חדשה בתל-אביב: ג'יימס, רוני ג'יימס

התפריט של רוני ג'יימס מציע מנות אירופאיות קלאסיות-כפריות בנגיעה אישית של השף אילי תומר. בתפריט תבשילי קדירה, גושי בשר בחיתוך מול קהל, ושאר קלאסיקה כפרית אירופאית. כך ניתן לפגוש בתפריט מנות כמו שדרת צלעות טלה עם עדשים שחורים בציר בקר, אוסובוקו טלה מבושל ביין בורדו, ירקות שורש, ועוד

מסעדה חדשה תפתח בתוך כשבוע ימים את דלתותיה בלב הסיטי של ת"א: "רוני ג'יימס".

השף של המסעדה, אילי תומר, אינו שף סטנדרטי. בעברו היה מגדל ורדים, אשר "גילה" את עצמו בגיל 40. בשבילו הבישול הוא אומנות, והוא מתייחס לבישול באופן רוחני מאד.
אילי פתח לפני כשלוש וחצי את מסעדת "צצה" בכפר סבא, וזו זכתה לתשואות הקהל והמבקרים האזוריים.
עתה הוא מגיע לעיר הגדולה, ויש לו חזון: "מסעדה זו מתוכננת לעבור מדור לדור. זה הוויז'ן שלי למסעדה. להפעיל מקום שאוהב אוכל ואנשים לאורך שנים רבות".

התפריט של רוני ג'יימס מציע מנות אירופאיות קלאסיות-כפריות בנגיעה אישית של השף אילי תומר. בתפריט תבשילי קדירה, גושי בשר בחיתוך מול קהל, ושאר קלאסיקה כפרית אירופאית.
כך ניתן לפגוש בתפריט מנות כמו שדרת צלעות טלה עם עדשים שחורים בציר בקר, אוסובוקו טלה מבושל ביין בורדו, ירקות שורש ועוד.

הקונספט של המקום הוא מסעדה מעוצבת בצורה קלאסית עתיקה ויוקרתית: חלל נקי עם רצפת פרקט, ושולחנות קטנים עטופים במפות לבנות וגופי תאורה "עתיקים", חלונות גדולים עם וילונות תחרה ורהיטים עתיקים – מראה שכאילו נלקח מתוך סטנד גלויות בעיירה במערב אירופה.
המסעדה האינטימית מכילה 50 מקומות ישיבה בלבד.


רוני ג'יימס
רח' מונטיפיורי 3 ת"א
טל. 03-5164001




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר