fbpx

מסעדות אילת במתחם אוכל מיוחד בפסטיבל הג'ז

70 אמנים בינלאומיים, למעלה מ- 100 מוסיקאים ישראלים, 4 לילות של מוסיקה, עשרות אלפי מבקרים ועכשיו גם חגיגה קולינרית
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

בפסטיבל הג'אז הבינלאומי שיתקיים בנמל אילת זו השנה ה- 21, יושק השנה מתחם חדש להנאת הקהל הרחב, Jazz Eat – מתחם הטעמים של פסטיבל הג'אז. מבחר מסעדות, מהטובות באילת, יציעו לאלפי המבקרים מגוון טעמים בשפע סגנונות קולינריים, במחירים ידידותיים של 10 – 45 שקל למנה.

המתחם יציג את ההתפתחות הקולינרית הרוחשת באילת. התכונה בקרב מסעדני העיר רבה וכולם נרגשים מהאפשרות להציג את טעמיהן בקרב האורחים המגיעים לפסטיבל מרחבי הארץ והעולם.

המסעדות ימוקמו בשדרה קולינרית מרשימה על הרציף, קרוב מאוד למי הים האדום. עוד ניתן יהיה למצוא במתחם בית קפה, ברים אלכוהוליים ודוכני יין עם יינות בוטיק.

את המתחם החדש יזם ומפיק, בשיתוף הנהלת הפסטיבל, אודי שכטר, בעל משרד פרסום, תקשורת וקד"מ באילת, המתמחה במתן שירותים בנושאי קולינריה.

בין המסעדות שטעמיהן יככבו במתחם בפסטיבל: סנטה פה המקסיקנית, ג'ינג'ר האסיאתית, פנלופה ביסטרו בר, פאגו פאגו המתמחה בפירות ים, פארק אבניו בניחוח פרי סטייל, אולה טאפאס בר, אל גאוצ'ו, פיצה מטר, קפה נטו, גלידות יוטבתה, Pareo Ice – מותג משקאות האייס ועוד מסעדות במגוון טעמים.

בשטח הפסטיבל יפעל גם מתחם יין חדש. הקהל יוכל ליהנות מיינות בוטיק של חמישה יקבים: תישבי, טוליפ, ססלוב, רימון וקדש ברנע. כל יקב יציע מספר סוגי יינות וניתן יהיה לרכוש כוסות ובקבוקים במחירים נוחים. את מתחם היין מפיק יוני קוה-צויק מחברת קוקינג אילת בע"מ, המשווקת יינות ויקבי בוטיק באילת.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה