מסעדת אנג'רה מציעה מטבח אתיופי יצירתי עכשווי

רחל מלסה הקימה עם עלייתה ארצה את אנג'רה – מסעדה אתיופית עכשווית ויצירתית.
את התפריט יצרה רחל על בסיס מתכונים מבית אמא, להם היא הוסיפה את המגע האישי שלה, והתאימה אותם לחך הישראלי.

תפריט אנג'רה:
מנות ראשונות:

מרק אפונה בתיבול עדין (23 ₪)
שורו- חומוס אתיופי (20 ₪)
קוסיטה – סלט הבית של אנג'רה (30 ₪)
שאבל – טורטיה מאנג'רה במילוי בשרי או צמחוני (23 ₪)

מנות עיקריות:
דורו וואט – שוקי עוף וביצה בבישול איטי (49 ₪)
טיבס וואט – נתחי בקר ברוטב עגבניות ושום (49 ₪)
מינצ'ה טביש – בקר טחון מבושל עם פלפל ברברה (49 ₪)
טיבס – ירך כבש בטיגון עדין עם בצל ושום (69 ₪)
קיתפו – טרטר בסגנון אדיס אבבה בשמן זית ולימון (65 ₪)

תבשילים מיוחדים לחורף (מוגשים עם העיקריות):
מסר וואט – תבשיל עדשים כתומים עם פלפל ברברה
גומן וואט – עלי סלק עם בצל סגול, שום ושמן זית בבישול עדין
דנטץ' וואט – תפוחי אדמה וגזר בתיבול עדין
מסרקק – מחית אפונה עם בצל סגול ופלפל ירוק
קייסר ודנטץ' – עלי סלק ותפוחי אדמה בשמן זית
טקל גומן – כרוב ובצל בבישול עדין

לצד הארוחה ממליצה רחל לשתות את הבירה האתיופית "בדלי", או את הקפה והתה האתיופיים של המסעדה.


אנג'רה
רח' בן יהודה 9 תל אביב
טל. 077-7822047
פתוח: ב-ו: 12:00-23:00 שבת: 14:00-22:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה