מסעדת אנג'רה מציעה מטבח אתיופי יצירתי עכשווי

רחל מלסה הקימה עם עלייתה ארצה את אנג'רה – מסעדה אתיופית עכשווית ויצירתית. את התפריט יצרה רחל על בסיס מתכונים מבית אמא, להם היא הוסיפה את המגע האישי שלה, והתאימה אותם לחך הישראלי

רחל מלסה הקימה עם עלייתה ארצה את אנג'רה – מסעדה אתיופית עכשווית ויצירתית.
את התפריט יצרה רחל על בסיס מתכונים מבית אמא, להם היא הוסיפה את המגע האישי שלה, והתאימה אותם לחך הישראלי.

תפריט אנג'רה:
מנות ראשונות:

מרק אפונה בתיבול עדין (23 ₪)
שורו- חומוס אתיופי (20 ₪)
קוסיטה – סלט הבית של אנג'רה (30 ₪)
שאבל – טורטיה מאנג'רה במילוי בשרי או צמחוני (23 ₪)

מנות עיקריות:
דורו וואט – שוקי עוף וביצה בבישול איטי (49 ₪)
טיבס וואט – נתחי בקר ברוטב עגבניות ושום (49 ₪)
מינצ'ה טביש – בקר טחון מבושל עם פלפל ברברה (49 ₪)
טיבס – ירך כבש בטיגון עדין עם בצל ושום (69 ₪)
קיתפו – טרטר בסגנון אדיס אבבה בשמן זית ולימון (65 ₪)

תבשילים מיוחדים לחורף (מוגשים עם העיקריות):
מסר וואט – תבשיל עדשים כתומים עם פלפל ברברה
גומן וואט – עלי סלק עם בצל סגול, שום ושמן זית בבישול עדין
דנטץ' וואט – תפוחי אדמה וגזר בתיבול עדין
מסרקק – מחית אפונה עם בצל סגול ופלפל ירוק
קייסר ודנטץ' – עלי סלק ותפוחי אדמה בשמן זית
טקל גומן – כרוב ובצל בבישול עדין

לצד הארוחה ממליצה רחל לשתות את הבירה האתיופית "בדלי", או את הקפה והתה האתיופיים של המסעדה.


אנג'רה
רח' בן יהודה 9 תל אביב
טל. 077-7822047
פתוח: ב-ו: 12:00-23:00 שבת: 14:00-22:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר