fbpx

מרק אספרגוס מהיר

מצרכים1 שקית אבקת מרק אספרגוס1 כוס מים רותחים3 כוסות חלב חם300 גרם אספרגוס קפוא, או משומר ומסונן1 מכל שמנת מתוקהמלח ופלפל1 כף סוכראופן ההכנה1. מבשלים את אבקת המרק במים רותחים ובחלב.2. בינתיים שוברים את קלחי האספרגוס הקפואים לפיסות קטנות ככל האפשר, ומוסיפים מיד לסיר..3. כשהמרק מגיע לרתיחה, מוסיפים שמנת, מתבלים, לא משמיטים את הסוכר, המוסיף ניגוד מעניין.4. מנמיכים להבה, 10 דקות לפחות בסיר מכוסה, על להבה נמוכה. בוחשים לפרקים, מגישים חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
1 שקית אבקת מרק אספרגוס
1 כוס מים רותחים
3 כוסות חלב חם
300 גרם אספרגוס קפוא, או משומר ומסונן
1 מכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל
1 כף סוכר

אופן ההכנה
1. מבשלים את אבקת המרק במים רותחים ובחלב.

2. בינתיים שוברים את קלחי האספרגוס הקפואים לפיסות קטנות ככל האפשר, ומוסיפים מיד לסיר.

.3. כשהמרק מגיע לרתיחה, מוסיפים שמנת, מתבלים, לא משמיטים את הסוכר, המוסיף ניגוד מעניין.

4. מנמיכים להבה, 10 דקות לפחות בסיר מכוסה, על להבה נמוכה. בוחשים לפרקים, מגישים חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר