משפחת פביאנה מתחדשת עם מסעדת פביאנה דה רוטשילד

למי שלא יודע: "פביאנה" היא בראש ובראשונה מפעל בוטיק לייצור פסטה טריה ואיכותית מחומרי גלם מקומיים וטכניקה שגובשה אחרי נסיונות מרובים (לא עוד ידע נרכש איטלקי).
למשפחת "פביאנה" שתי מסעדות פעילות. הוותיקה – בר הפסטה בגרוזנברג פינת נחלת בנימין, ובר הפסטה בדוד המלך פינת אבן גבירול.

פביאנה שמאי היא האישה שמאחורי ייצור הפסטות הטריות והקונספט הקולינרי של משפחת "פביאנה". לצידה עומדים בעלה, אלי שמאי, והשותף מרסלו קוניו אשר עושים את דרכם יחדיו החל משנת 2003.

המסעדה החדשה ממוקמת במבנה באוהאוס יפהפה (לשעבר יאן-יאנג הסינית של אהרוני), ומציעה תפריט רחב הכולל גם מנות פסטה, אשר נבנה ע"י השף ערן זינו.

מתוך התפריט החדש של פביאנה דה רוטשילד:
קנלוני שוק טלה בתבלינים – 64 ש"ח
עוף צרוב בשמן זית, פולנטה מוצרלה וברוקולי, בציר עגבניות שרי ואורגנו – 58 ש"ח
פפרדלה שום ואורגנו, רוזה, מולים, פטריות וסמבוקה – 57 ש"ח
מולים עם עגבניות, בצל ירוק ואורגנו ברוטב גרמולטה ויין לבן – 32/ 48 ש"ח
ריזוטו גריסי פנינה עם פטריות פורטבלו, אפונה ירוקה ועגבניות צלויות – 32 ש"ח

עוד בפביאנה:
· שירות משלוחים הפעיל בימים א' – שבת, בשעות: 12:00 – 24:00.
· שירותים למגזר העסקי במסעדת "פביאנה דה-רוטשילד"
· חדר פרטי עד 20 אורחים במסעדת "פביאנה דה-רוטשילד".


פביאנה דה-רוטשילד
רוטשילד 64 ת"א
טל.03-5605072
פביאנה משלוחים: 5102101 03

שעות פתיחה: ימים ושעות א' – שבת 12:00 – 01:00
עסקיות: החל מ- 36 ₪ בימים א'-ה' בשעות: 12:00 – 17:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה