מתגעגעים לארץ ג˙שן

"במיטב הארץ הושב את אביך ואת אחיך, ישבו בארץ ג˙שן". כל נכתבבספר בראשית מ"ז, ו'. והנה קפיצה בזמן ובמקום, ואנחנו
בלב רחוב נחלת בנימין, בו נפתחה "ג˙שן" – מסעדת בשרים כשרה בבעלות השף גיא לוי והמסעדנים דקל לוי ואורן שם-טוב.

הקונספט הייחודי של "ג˙שן" : חוויית הסעודה המשותפת.
בארוחת נתחי בשר משותפת מעניקה "ג˙שן" לסועדיה את האפשרות לבחור בעצמם את נתחי הבשר, במשקלים שונים שבין 200 גרם ל-1 ק"ג ומעלה.
נתחי הבשר יוגשו אל מרכז השולחן על גבי גריל ייחודי, בעיצוב אישי, ומעליו פלטת שיש. מלבד אופן ההגשה המשותף ניתן יהיה להזמין את אותם נתחים גם כמנות אישיות על גבי פלטות שיש אישיות. את מנות הבשר ילוו תוספות של אורזים מסוגים שונים (אורז אדום, אורז פרא, אורז בירני ועוד) ובתיבולים מגוונים.

בניצוחו של השף גיא לוי תגיש "ג˙שן" תפריט בשרים עשיר וכשר. גיא מאמין באוכל פשוט המסב עונג ומבוסס על חומרי גלם איכותיים.

הצצה לתפריט:
ראשונות:
בריזאולה שייטל עם בלסמי מצומצם בתוספת סלט מיקרו וביבי פוקצ'ה (42 ₪); סלט עשבים ומקרו, פיטריות עם בצל סגול ופלחי בקר – מוגש חם (42 ₪); אנטי פסטי ציירים משתנה לפי בחירת השף (32 ₪); טריו כבד קצוץ: טבעי, זוקיני וחציל בליווי פלוטים (38 ₪).

עיקריות:
אנטריקוט (200 גרם- 69 ₪, 300 גרם- 98 ₪, 400 גרם- 130 ₪, 600 גרם- 190 ₪, 800 גרם- 245 ₪, 1 ק"ג- 300 ₪); פילה בקר (200 גרם- 98 ₪, 300 גרם- 145 ₪, 400 גרם- 195 ₪, 600 גרם- 275 ₪, 800 גרם- 350 ₪, 1 ק"ג- 420 ₪); צלע עגל חלב (400 גרם- 135 ₪, 600 גרם- 200 ₪, 800 גרם- 260 ₪,1 ק"ג- 320 ₪).

אחרונות:
סופלה כפול בשני טעמים, נוגט ושוקולד פלפל (36 ₪); טריו קרם בורלה וניל קוקוס ונוגט (34 ₪); מרק אבטיח קר בתוספת עוגת קוקוס וגלידת וניל (38 ₪).

גם בעיצוב המסעדה מנסה "ג˙שן" לשמור על אינטימיות ופשטות. במקום כ-50 מקומות ישיבה ובר עם 12 מקומות ישיבה.
"ג˙שן" מציעה חדר פרטי רחב ידיים הממוקם בקומה השנייה, במנותק מחלל המסעדה. ל- Private Room אופי אינטימי, מערכת סאונד נפרדת, והוא נועד לעריכת אירועים פרטיים ועסקיים לכ- 30 איש. במסעדה כולה יש כיסוי אינטרנטי אלחוטי.


גשן
רח' נחלת בנימין 37 תל-אביב
טל: 03-5600766

ראשון- חמישי 12:00-24:00, שישי 12:00 עד שעה לפני כניסת השבת, מוצ"ש משעה אחרי יציאת השבת עד 24:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה