מתכוננים לבית הספר – מה יאכלו התלמידים?

לקראת החזרה ללימודים מסתערים היצרנים על ההורים ועל התלמידים. אחד מציע את הסנדוויץ' המלא, אחר את מרכיביו, ושלישי את החטיף המשלים. אנו נאסוף עבורכם את ההצעות

בקבוקי שתייה אישיים של מי עדן
מי עדן מציגה מהדורה מיוחדת של בקבוקים אישיים עם תווית המאפשרת לרשום את שם הילד. המהדורה המיוחדת כוללת שישיות בקבוקים אישיים, עם סדרת תווית אישיות מעוצבות. בכל שישייה בקבוקים מעוצבים באיורים מעולם הילדים. כל הבקבוקים עם פקק הספורט הייחודי למי עדן.
בנוסף, לקוחות 'מי עדן עד אליך', שירות הכדים של מי עדן, יקבלו עד הבית ערכה לחזרה לבית ספר הכוללת מדבקות, מערכת שעות וטיפים לשתיה נכונה, שתצורף לכדי המים שיגיעו לבתים ובנוסף יוכלו לזכות במארז בקבוקים אישיים מהמהדורה המיוחדת מתנה, במסגרת פעילות שמקימת החברה באתר האינטרנט.

צילום: יוסי סליסלחמניית דגנים להכנת כריכים מבונז'ור
בונז'ור מציגה לחמניית דגנים חדשה, להכנת כריכים שילדים אוהבים, עם ערכים תזונתיים שההורים מחפשים. ללחמנייה ערכים תזונתיים גבוהים, שכן היא עשויה מקמח חיטה מלאה ושיבולת שועל. הלחמנייה כוללת תוספת שומשום, גרעיני חמניות ופשתן, המוסיפים לעושרה וטעמה ותורמים לערכיה התזונתיים.
ניתן להשיג במעדניות רשת הריבוע הכחול, ברשתות הפרטיות ובשוק הפרטי. מחיר: 1.69 ₪ ליחידה.

טירת צבי – קונים שני נקניקים ומקבלים קופסת פלסטיק במתנה
טירת צבי יוצאת במבצע לפתיחת שנת הלימודים. קונים שני מוצרי נקניק או פסטרמה באריזה חסכונית ומקבלים במתנה קופסת פלסטיק. הנקניקים המוצעים במבצע הם פריזר כפרי ופסטרמה כפרית, באריזה של 300 גרם כל אחד, בטעמים אחידים ובמרקם נקי המתאימים לטעמם של הילדים. מעתה הסנדביץ' נשמר טרי לארוחת עשר.
המבצע ימשך בכל נקודות המכירה ורשתות השיווק המובילות עד ה- 15 לספטמבר או עד גמר המלאי. מחיר למארז 600 גרם בקופסה: 26.50 ש"ח.

הרעיונות של תבליני פרג לכריכים לבית הספר
תבליני פרג ממליצים, מטבע הדברים, לקראת חזרה לבית הספר על מגוון של כריכים המורכבים מהמוצרים המצוננים של תבליני פרג, המורכבים לדברי החברה רק מחומרים טבעיים.
• כריך עם גבינה צהובה בתוספת ממרח עגבניות מיובשות ופרוסות מלפפון (במקום חמאה).
• כריך עם נקניק בתוספת אבוקדו, חסה ופרוסות עגבניה ופלפל צ'ומה.
• כריך עם גבינה לבנה בתוספת ממרח עגבניות מיובשות (לא מצריך גבינת שמנת, הממרח עגבניות מוסיף את הטעם).
• כריך עם טונה,חסה, פרוסת עגבניה ולימון בלאדי.
• כריך עם ביצה קשה/סלט ביצים ולימון בלאדי
• כריך עם חומוס ואריסה
• כריך עם גבינת לבנה ופלפל צ'ומה.
• כריך עם סומסומיה במקום ממרח שוקולד, העוזר לריכוז ילדים, היות ומתפרק יותר לאט בדם מאשר סוכר, ומכיל מרכיב דבש אורגני ואגוזים.
להשיג את המוצרים המצוננים של תבליני פרג בחנויות המפעל: תל אביב – שוק לוינסקי 46, ירושלים – רח' עץ החיים 78 שוק מחנה יהודה, פתח תקווה – שוק ברון הירש 5, בני ברק – שפע שוק, וכן בחלק מסניפי "מגה". 

לקראת החזרה ללימודים "מנדל גרנולה" מציעה חטיפי אנרגיה מגרנולה אורגנית
הנה רעיון לנשנוש מתוק: חטיפי גרנולה מתוקים ועשירים לאחר הכריך של ארוחת עשר – חטיף שומשום מלא אורגני וגרנולה אורגנית עם צימוקים.
החברה טוענת כי שני החטיפים מעניקים אנרגיה וכוח לגוף ותורמים לבריאותנו, גם כתוספת של ויטמינים חיוניים. גם מתוק גם בריא.
החטיפים משווקים ברשתות סופרפארם, עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן, ובחנויות הטבע המובחרות.
מחיר לצרכן: 7 ₪ (ליחידה).  כשרות מהדרין של רבנות רמת הגולן וכשרות חתם סופר בני ברק.
www.mandelgranola.com

סילאן – ממרח בריא וטעים להכנת כריך לבית הספר
ב"חצר כנרת", יצרני מוצרי התמרים מקיבוץ כנרת, ממליצים על כריך עם סילאן טבעי – דבש תמרים. לסילאן יש כושר שימור טבעי, כך שהוא יכול להישמר ללא קירור ולא צריך לחשוש פן יתקלקל.
בחברה אומרים כי הסוכר הטבעי של התמרים נותן לילד זריקת אנרגיה, ומאפשר לשמור על ערנות גם ביום לימודים ארוך.
הסילאן בעל מתיקות רבה ולכן ילדים יאהבו אותו מאוד וההורים יהיו שבעי רצון מכך שהילד אוכל מוצר טבעי ולא ממתיקים מלאכותיים.
את הסילאן מכינים על ידי בישול תמרים וסינונם. המרקם שלו נוזלי וטעמו עדין ומתוק מדבש. הוא מכיל מרכיבים בריאותיים רבים ובהם סידן, ברזל וויטמינים A,B,C .
מידע נוסף על הסילאן ומתכונים מומלצים באתר "חצר כנרת": www.tmarimplus.co.il 

מעדני יחיעם מציעה לשדרג את ארוחות העשר והצהרים עם כריכי פסטרמה במעדני יחיעם מציעים לשדרג את ארוחות העשר והפסקות הצהריים עם כריכים  פשוטים להכנה. כל שנדרש: שתי פרוסות לחם, פיתה או לחמנייה, ואחת הפסטרמות מהמבחר המגוון שיש ליחיעם.
בחברה מציינים גם כי פסטרמות הודו ועוף מכילות פחות שומן וכולסטרול ממוצרים כמו גבינה צהובה או ממרח שוקולד.
בין מבחר הפסטרמות: פסטרמה עוף בגריל, פסטרמה של פעם, פסטרמה טבעית, על גחלים, סלמי קוניאק, סרוולט.
מוצע להוסיף קצת חרדל, רוטב פסטו ועלים ירוקים יחד עם 2-3 פרוסות של פסטרמה או סלמי, והסנדוויץ’ מוכן.
את מעדני יחיעם ניתן למצוא בכל המרכולים המובחרים במקררי השרות העצמי ובמעדניות.
כשר בהשגחת הרבנות נהריה, וכשרות בד"ץ בית יוסף (עטרה) בחנויות ייעודיות.

עינת תעשיות מזון מכינה סנדויצ'ים לתלמידי התיכון במקום אימא
השאלה היא אם תיכוניסטים באמת ממשיכים לקחת את הכריך של אימא מהבית. מכל מקום, עינת תעשיות מזון – יצרנית הלחמים והכריכים המוכנים –  מציעה לתלמידי התיכון את מגוון הכריכים שלה, ביניהם: לאבנה וגבינה בולגרית במאפה כפרי, סדרות הכרירים "טרי על הדרך" בטעמים פסטרמה, טוניסאי, טונה; וסדרת הלאנץ' ברייק הכוללת כריכי בריאות בלחמים ובטורטיות. כשרות הרבנות. הכריכים משווקים בחנויות הנוחות- מנטה דלק, SOGOOD סונול ,TEN,  אלונית מרקט, AM-PM ובחנויות הפרטיות.
מחיר: 14-16 ש"ח.

בקרוב בקפיטריית בית הספר: סלט ירוק במקום בורקס
המודעות הגוברת לצורך בשמירה על תזונה נכונה בכלל, ואצל ילדים בפרט, גרמה בשנים האחרונות להורים רבים להפעיל לחצים כדי לשנות את המזון המהיר המוגש בקפיטריות של בתי הספר. כמענה ללחצי ההורים הוקמה רשת הקפיטריות הבריאותיות NoonMoon, אשר תפתח לראשונה בבתי הספר בישראל קפיטריות בריאות המציעות תפריטים מאוזנים בייעוץ צמוד של תזונאית. את הקולה ושאר המשקאות המכילים צבעי מאכל יחליפו משקאות טבעיים עשויים מפירות וירקות טריים. את הבורקסים והפיצות המסורתיים יחליפו סלטים טריים או סנדוויצ'ים מקמח שחור מלא, עם תוספות שיספקו את כמות הויטמינים והסיבים התזונתיים המומלצת לצעירים.
הרשת החדשה כבר סיכמה על הקמת קפיטריות בריאות בביה"ס קשת בירושלים, תיכון עירוני ד' באשדוד, ובתיכון הר וגיא בקיבוץ דפנה.
כריך בריאות: רצועות אנטיפסטי (ירקות קלויים בשמן זית ועשבי תיבול), בשילוב גבינה בולגרית 5% ופסטו. *הלחם מיוצר מקמח כוסין שמעניק לו מרקם קליל ואינו מכביד על העיכול.
כריך טונה: מוגש על מצע עלי חסה טריים, עם נתחי טונה מועשרים בליווי פרוסות ביצה קשה, עגבניות, מלפפון חמוץ, עירית ואריסה מרוקאית.
כריך חביתת ירק: חביתה מביצים טריות בתוספת בצל ירוק, פטרוזיליה קצוצה ועירית, בתוספת עגבנייה, מלפפון, וחסה.
כריך חזה עוף: נתחי חזה עוף צעיר מוגשים על עלי בייבי, בשילוב פלפלים קלויים, נבטים, עגבניות שרי וצ'ילי מתוק.
כריך טריו: מורכב משלושה סוגי נקניקים: רוסטביף, חזה בקר, ופרגיות. כל זאת על מצע עלי רוקט, בשילוב טבעות בצל סגול, עגבניות מיובשות וחרדל דיז'ון. 
סלט ירוק: עלי בייבי, חסה, עגבניות שרי, אגוזי מלך ופטריות שמפניון.
סלט בנוסח ניסואז: חסה, עגבנייה, מלפפון, ביצה קשה, טונה, תפו"א מבושל, תירס וזיתים שחורים.
סלט פטריות בצ'ילי: פטריות שמפניון מוקפצות, אגוזי מלך, בצל ירוק, כוסברה וצ'ילי מתוק.
סלט טבולה לבנוני: עגבנייה, מלפפון, נענע, בורגול, זיתים שחורים וגרגירי רימון.
סלט יווני: חסה, עגבנייה, מלפפון, גבינה בולגרית 5%, זיתים שחורים, זעתר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר