נפתחה מסעדת ROCCA במתחם המלונות של הרצליה פיתוח

בוילה ההיסטורית של משפחת רקנטי, במבנה של 500 מ"ר על שטח של שישה וחצי דונם על מצוק מעל חוף הים נפתחה מסעדת ROCCA. על התפריט והמטבח השף אנטוניו מנסה (39).

אנטוניו הינו אחד מהשפים המובילים בצמרת השפים הישראלית.
אנטוניו היה השף והבעלים של מסעדת היוקרה "אלי אולי" במשך 8 שנים עד לסגירתה לפני כשנה. במסעדת "אלי אולי" הגיש אלתה קוזינה (מטבח עילי) עם ניחוחות וטעמים מהמטבח הספרדי. אנטוניו מרצה בכיר בבית הספר לבישול "תדמור" ובביתי ספר נוספים. לאחר סגירתה של מסעדת "אלי אולי" נתן יעוץ לפרויקט ברחוב השרון בתל-אביב וכעת הוא השף היוצר של מתחם ROCCA.

בתפריט ניתן יהיה למצוא מנות כמו:
קסוואלה פרות ים טריים 350/700 גר' על הגריל או ברוטב עגבניות

פילה מוסר מוגש בליווי ירקות מאודים וגרטן עגבניות.

שרימפס מקולפים במבחר רטבים: מרטיני ונענע/ שמן זית שום ושאטה/ עגבניות וברנדי/ חמאה לבנה וטרגון.

מולים טריים 250/ 1000/500 גר' במבחר רטבים : מרטיני ונענע/ שמן זית שום ושאטה/ עגבניות וברנדי/ חמאה לבנה וטרגון.

פילה בקר עם כבד אווז ברוטב יין אדום ופטריות, מוגש בליווי דלעת אפויה.

חזה עוף צרוב בתיבול טוסקני, מוגש בליווי פירה בטטה, עלים ירוקים וצ'יפס בטטה.

צלעות טלה ברוטב פרות יבשים ומנגו מוגש בליווי סלסלת פרמז'ן וקטניות.

מבחוץ למבנה דק עץ לבן אשר מגיע ממש עד קצה הצוק ועליו קזיבוים לבנים שיוצרים לאונץ חיצוני. לתפריט הלאונץ' יצר אנטוניו מנות נפרדות כמו:
פטריות שמפניון ג'ינג'ר שום וסויה.

ראשי אספרגוס עם סלמון כבוש וקרם פרש.

אווז מעושן עם מלון נענע וג'ינג'ר.

פטריות ממולאות בגבינת עיזים וירוקים.

סביצ'ה מוסר/סלמון עם מבחר סלסות.

סלט פירות ים בליווי פלפל חריף קלוי ושום קונפי.

סינטה כבושה בליווי חרדל, בצל ירוק שלם וצנונית.

במתחם החיצוני והפנימי בר מוקפד הכולל תפריט אלכוהול, יין וקוקטיילים עדכני אשר נבנה על ידי רון שרהבני (מנהל הבר).
לפרויקט זה הצטרפו אנשי מקצוע מובילים. מסעדת ROCCA נוצרה על מנת לספק חוויה חדשה , מגוונת ומובילה.

מתחם ROCCA, רמת ים 8, הרצליה פיתוח. טלפון : 09-9515122.
(בתקופת החגים יפתחו את הלאונץ' החיצוני להרצה עבור הקהל הרחב).






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה