סדנאות בישול הונגרי מקצועיות בלגעת באוכל Academy

לגעת באוכל Academy מציעה סדנאות בישול הונגרי חלביות ובשריות, שיועברו על-ידי עיתונאי האוכל עופר ורדי והשף ההונגרי פטר שיקלושי.

במסגרת הסדנא הבשרית נלמד להכין: גויאש לבש – מרק גולאש; מרהה פורקולט, קרומפלי פאנק, פארולט קאפוסטה – צלי בקר, סופגניות תפוחי אדמה, וכרוב סגול מאודה; פפריקאש צ'ירקה, נוקדלי, אובורקה שלאטה – עוף בפפריקה, בצקניות, סלט מלפפונים; טולטוט קאפוסטה – כרוב ממולא; טולטוט פפריקה – פלפל ממולא; סילבאש גומבוץ – כופתאות שזיפים/משמשים ואלמאשפיטה/מג'פיטה – פאי תפוחים/דובדבנים.

במסגרת הסדנא החלבית נלמד להכין: מג' לבש – מרק דובדבנים; הלאסלה – מרק דייגים; טבסי פוזלק – נזיד אביבי; זולדבאב פוזלק – נזיד שעועית צהובה; רקוט קרומפלי – מאפה תפוחי אדמה; קפוסטאש קוצקה – אטריות בכרוב; מדאר טיי – חלב ציפורים; טורו גומבוץ – כופתאות גבינה; טורוש/מאקוש פלצ'ינטה – חביתיות גבינה/פרג; ריגו ינצ'י – עוגת ריגו ינצ'י וז'רבו – עוגת ז'רבו.

הסדנאות הבשריות יתקיימו ביום שישי ה- 17.4.09 בשעה 10:30 בסניף רעננה (הכשר) וביום חמישי ה- 30.4.09 בשעה 18:00 בסניף ראשון לציון.
הסדנאות החלביות יתקיימו ביום שלישי ה- 5.5.09 בשעה 18:00 בסניף ראשון לציון וביום ראשון ה- 7.6.09 בשעה 18:00 בסניף רעננה (הכשר).
יש להירשם מראש לסדנאות. מחיר למשתתף: 235 ש"ח

לגעת באוכל, רח' הסדנא 4 (מתחם ACE), אזה"ת רעננה. טל. 09-7404474
רח' לישנסקי 9, מתחם חונים קונים, ראשון לציון. טל. 03-9520390
www.tfood.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה