סדנאות ואירועים על טהרת השוקולד המריר

שרון אפלר, השוקולטיירית והבעלים של "קורינט", מציעה סדנאות ואירועים על טהרת השוקולד המריר במגוון אפשרויות לבחירה.

יום פעילות כולל ביקור בפרדס וקטיף עצמי של פרי הדר במושב מיישובי "עוטף שדרות" (כשעה וחצי נסיעה מתל אביב). המשתתפים מקבלים כובע טמבל ומוזמנים לקטיף עצמי של פירות הדר טריים. ניתן להוסיף הסבר פרונטלי קצר לגבי פירות הדר, תכונותיהם הבריאותיות וקצת היסטוריה ישראלית לגבי נטיעות הפרדסים בנגב.

פעילות נוספת, היא סדנת שוקולד כפרית: המשתתפים מקבלים סינרים וכלי עבודה וטובלים ידיהם בשוקולד ומכינים טראפלס, שוקולד מקופלת וכן לומדים על טכניקות הזלפה, שימוש בפירות הדר בשוקולד, קורקנט שקדים ועוד.

לסיום (או לפתיחה) ניתן להזמין מקומות באחת ממסעדות האזור המקומיות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה