סדנאות שבועות ב- SPICIES כלים וטעמים

בשלושת סניפי הרשת של "SPICIES כלים וטעמים" מוצעות שלוש סדנאות בנושאי גבינות במיוחד לקראת שבועות

ברוח החג, בשלושת סניפי הרשת של "SPICIES כלים וטעמים" מוצעות שלוש סדנאות בנושאי גבינות – "חוויית גבינה מלוחה ומתוקה לשבועות
כמו שלא טעמתם מעולם" עם גולי פנחסוב, ארוחה חלבית לשבועות עם אורן וייס
ו"איטליה במלוא טעמה והדרה" – סדנא מעשית עם אתי מורדו.

חוויית גבינה מלוחה ומתוקה לשבועות כמו שלא טעמתם מעולם
גולי פנחסוב
סדנא סביב גבינה. לפתיחה נלמד להכין בצק פילס טורקי אורגינל עם מגוון מליות גבינה מעלפות, לזניה מיני מיני עם גבינות ועגבניות בטכניקה לא שגרתית, טארטלטים עם מלית גבינה מתוקה בטעם של פעם וכמובן עוגת גבינה בתבנית פורצלן שפשוט משלימה את החג לתפארת.
סניף תל אביב: 14.5.09 יום ה', 17:30-20:30
סניף בילו: 18.5.09 יום ב', 17:30-20:30
סניף יהוד: 20.5.09 יום ד', 17:30-20:30
מחיר הסדנא : 210 ₪

ארוחה חלבית לשבועות
אורן וייס
סביצ'ה מוסר ים עם לוביה זרעי עגבנייה ושמן זית, סשימי דג ים עם קרודו של שורש פטרוזיליה, סלרי כרובית וגזר, סלט ירוק עם צימוקי עגבניה, עגבניות טריות וגבינת פיקורינו, לזניה מעלי פסטה טריים שנכין במקום עם גבינת ריקוטה, זוקיני, קשיו ופסטו ראשד, ניוקי פרמז'ן עם צימוקי עגבניות, זיתי קלמטה, וריקוטה באפלו, קרם שניט עם פירות יער.
סניף תל אביב: 18.5.09 יום ב', 17:00-20:00
סניף בילו: 20.5.09 יום ד', 17:00-20:00
סניף יהוד: 25.5.09 יום ב', 17:30-20:30
מחיר הסדנא : 210 ₪

איטליה במלוא טעמה והדרה
אתי מורדו
בסדנא נלמד לבשל ריזוטו איטלקי בשלוש וריאציות שונות: ריזוטו כרישה וחלמון ביצת משק, ריזוטו תבשיל טלה עם ירקות שורש, עשבים וציר טלה וריזוטו דלעת ושמן כמהין. בנוסף נלמד להכין ניוקי עבודת יד בשלושה רטבים שונים: רוטב תרד טורקי ופרמז'ן, רוטב עגבניות צלויות ומרווה ורוטב ארטישוק עם יין לבן. נמשיך עם פסטה ארבעים חלמונים עבודת יד ברוטב עדין עם חמאה ופרמז'ן. לקינוח: טרמיסו קלאסי.
סניף יהוד: 12.5.09 יום ג', 17:30-20:30
סניף בילו: 13.5.09 יום ד', 17:00-20:00
סניף תל אביב: 26.5.09 יום ג', 17:00-20:00
מחיר הסדנא : 180 ₪

לפרטים והרשמה: 03-6475555, www.spices-center.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר