סדנאות שבועות של הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט: עוגות גבינה, מיוחד שוקולד

במסגרת הסדנה ילמדו המשתתפים להכין עוגת גבינה שוויצרית (עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן ונגיעת שוקולד מריר), קיש גבינת עיזים ורוזמרין, עוגת גבינה ומשמשים ומאפה מלוח גבינה ועירית. במסגרת סדנת השוקולד ילמדו המשתתפים על מקורות השוקולד והפולחן סביבו. פיתוח החיך ולימוד ההבדלים בין הסוגים השונים של השוקולד, הכרת המרכיבים השונים וחומרי הבסיס: הקקאו הגולמי, חמאת הקקאו, עיסת הקקאו ודרכי העבודה עמם

סדנה מיוחדת להכנת עוגות ומאפים על טהרת הגבינות
הקונדיטור בן עמי, הנחשב למוביל בתחום העוגות והמתוקים, מעביר סדנה לכבוד חג השבועות.
במסגרת הסדנה ילמדו המשתתפים להכין עוגת גבינה שוויצרית (עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן ונגיעת שוקולד מריר), קיש גבינת עיזים ורוזמרין, עוגת גבינה ומשמשים ומאפה מלוח גבינה ועירית.
הסדנה כוללת הסבר פרונטלי והדגמה על ידי הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט, חלוקת מתכונים, התנסות של המשתתפים בהכנת המוצרים, טעימה במקום ולקיחת מוצרים הביתה.
הסדנה תתקיים ב- 14.05.2007 יום ב' בשעה 18:00 בקונדיטוריה בכפר ויתקין
מחיר הסדנה: 180 ₪ למשתתף
ניתן להירשם בטלפון 8663211-09

סדנת שוקולד במיוחד לחג השבועות.
במסגרת סדנת השוקולד ילמדו המשתתפים על מקורות השוקולד והפולחן סביבו. פיתוח החיך ולימוד ההבדלים בין הסוגים השונים של השוקולד, הכרת המרכיבים השונים וחומרי הבסיס: הקקאו הגולמי, חמאת הקקאו, עיסת הקקאו ודרכי העבודה עמם.
כמו כן, תיערך טעימה השוואתית של סוגי שוקולד שונים, החל מהשוקולדים הלבנים וכלה בשוקולדים המרירים ביותר.
בנוסף ילמדו המשתתפים טמפרינג מהו, מדוע חייבים לטמפרר, שיטות שונות לטמפרור שוקולד ויוכלו להנות מלימודי הכנת פרלינים, גנאש לפרלינים, איטום וסגירה, הכנת גנאש מטומפרר לטרפלס, הכנת טרפלס, הכנת פרלינה וג'אנדויה והכנת רוש'ה.
הסדנה כוללת הסבר פרונטלי והדגמה ע"י שוקולטייר אפרת הילדסהיים, חלוקת מתכונים, התנסות בהכנת השוקולדים, טעימה במקום וגם לקיחת תוצרי הסדנה הביתה.
הסדנה תתקיים ב-11/05/07 יום שישי בשעה 09:00 בקונדיטוריית בן עמי בכפר ויתקין.
מחיר לסדנת שוקולד – 210 ₪ למשתתף.
ניתן להירשם בטלפון 8663211-09

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר