סדנת בישול בטיב טעם ראשון לציון: בשר בטעם של עוד עם השף יובל שיפמן

המשתתפים יושבים מסביב שולחן והשף ניצב באמצע ומציג את המוצרים ואופן ההכנה. המשתתפים ייהנו מאירוח מלא הכולל שתייה קלה, יין, וארוחת טעימות על פי המתכונים והסדנא המתקיימת. לבסוף יהיה סיור בסניף ע"י השף, שיראה למשתתפים את המוצרים ומיקומם

טיב טעם ראשון לציון חונכת סדרת סדנאות בישול חוויותיות והומוריסטיות שיתקיימו במסעדת אלצ'ורסקו במקום, שהראשונה בהן תהיה "בשר בטעם של עוד, עם השף יובל שיפמן.

"בשר בטעם של עוד":
סדנת בשר אשר תיקח את חובבי הבשר לטעמים מפתיעים ומרתקים, ותיבולים מיוחדים אותם טרם חוו.

מה בתפריט:
· רוסטביף עגל במשרה דבש, צ'ילי מתוק וגרגירי חרדל
· סטייק דיאבלו: נתחי אנטריקוט על מצע פטריות יער במעטפת בצק עלים
· נתחי סינטה צלויים ברוטב שזיפים ויין מרסלה
· סינייה בשר: תבשיל של בשר עגל, כבש ובצלים מתוקים על מצע אורז ופירות יבשים

הסדנא הינה חוויתית והומוריסטית, בה השף יובל שיפמן מציג את אופן ההכנה על פי המטבחים השונים שנקבעו מראש.
המשתתפים יושבים מסביב שולחן והשף ניצב באמצע ומציג את המוצרים ואופן ההכנה. המשתתפים ייהנו מאירוח מלא הכולל שתייה קלה, יין, וארוחת טעימות על פי המתכונים והסדנא המתקיימת.
לבסוף יהיה סיור בסניף ע"י השף, שיראה למשתתפים את המוצרים ומיקומם.

יום הסדנא: ראשון, 11.2.07
שעת תחילת הסדנא: 19:00
משך הסדנא: שעה וחצי
מחיר השתתפות: 70 ₪
מספר המשתתפים מוגבל ל- 20 איש

נושאי הסדנאות הבאות: פסטות, ארוחות דגים ופירות ים, חטיפים וקינוחים.

לפרטים והרשמה:
טיב טעם
דרך המכבים 62, ראשון לציון
טל. 03-9595735




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר