סדנת בישול לחגים אצל ארז קומרובסקי במצפה מתת

במסגרת הסדנה ארז ילמד כיצד מכינים חלות דבש מתוקות עם חמניות, כבד עוף עם מרווה ופלפל מדגסקר, תפוחים מקופצים בשמן זית ודבש, טלה רך ומטעמים עם ארטישוק ירושלמי

לקראת הסתיו וחגי תחילת השנה העברית החדשה, יקיים ארז קומרובסקי במסגרת בית הספר לבישול גלילי שלו במצפה מתת, סדנת בישול לחגי תשרי שמציעה פתרון אולטימטיבי לחג: בישול מסורתי של מטעמי החג עם טוויסט גלילי.

במסגרת הסדנה ארז ילמד כיצד מכינים חלות דבש מתוקות עם חמניות, כבד עוף עם מרווה ופלפל מדגסקר, תפוחים מקופצים בשמן זית ודבש, טלה רך ומטעמים עם ארטישוק ירושלמי.

הסדנה מסתיימת בארוחה מרעננת בטראסה הצופה לבוסתן האורגני בחצרו של ארז קומרובסקי במצפה מתת.

בית הספר לבישול גלילי הוקם בשנת 2008 על ידי ארז קומרובסקי, ונלמדים בו רזי בישול, ידע, טיפים, מתכונים וסודות מקצועיים, במגוון נושאים שנלמדים בסדנה. המשותף לכולם הוא בישול אקולוגי, המשתמש רק בירקות ובפירות אורגניים, עם שימוש בעשבי בר שגדלים בחורשות האלונים שמסביב, ועם דגש על בריאות ועל טריות.

סדנאות נוספות המתקיימות בבית הספר לבישול גלילי: אפיית לחמי שאור, ירקות אורגניים, עשבי בר, מפגשי בשרים ודגים וקורס משותף עם שרי אנסקי – מירושלים לגליל.

הסדנאות מתקיימות בימים ב', ג', ה' בין השעות 12:00-16:00.


לפרטים והרשמה:
ארז קומרובסקי, בית ספר לבישול גלילי
טל. 03-9772929
www.erez-komarovsky.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר