סדנת בישול מולקולארי

לראשונה בארץ ובאופן בלעדי ב"לגעת באוכל"-סדנת בישול מולקולארי

האקדמיה לבישול ואפייה של חברת Kenwood ורשת המרכזים הקולינריים "לגעת באוכל" בראשון לציון וברעננה, מציגה את הטכניקות והכלים בעולם הקולינאריה שיוצגו בסדנת בישול מולקולארי, אשר תיערך ביום שישי, 11.4.08 בסניף ראשון לציון המחודש.

את הסדנא יעבירו ד"ר סרחיו ברוידו ושף דניאל פקר, אשר הינם מומחים בתחום הבישול המולקולארי.

בסדנא תעשה הכרה עם האמצעים, הטכניקות, הכלים והקונספטים הנכללים בטרמינולוגיה של המטבח המולקולרי לרבות שימוש במכשיר ה- TERMOMIX וה-RONER.

בישול מולקולארי הינו דרך בישול חדשנית, העושה שימוש בערכים מדעיים, טכניקות ומכשירים מתקדמים. מהות השיטה היא לשנות את המבנה המולקולרי של חומרי הגלם ולחדש מגוון מנות הן במרקם, הן בטעם והן במראה.

הסדנה תתחיל בשעה 10:00 בדיוק, מחיר למשתתף: 390 ₪

יש להירשם מראש לסדנא.

רשת "לגעת באוכל"
רח' הסדנא 4 (מתחם ACE), אזור התעשייה רעננה. טלפון: 09-7404474
רח' לישנסקי 9, מתחם חונים קונים, ראשון לציון. טלפון: 03-9520390
כתובת האתר של "לגעת באוכל": www.tfood.co.il






כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר