סופגניות, סופגניות ועוד סופגניות – במיוחד לחג החנוכה

חנוכה מתקרב עם מגוון סופגניות. והפעם: סופגניות עם רוטב שוקולד, רוטב טופי ורוטב תותים, סופגניות קפואות לחימום וסופגניות מיני

סופגניות במקס ברנר. צילום: יורם אשהייםסופגניות צ'ורוס עם רוטב שוקולד, רוטב טופי ורוטב תותים במקס ברנר
מקס ברנר מציעה סופגניות צ'ורוס עם רוטב שוקולד, רוטב טופי ורוטב תותים. המנה תוגש בין התאריכים: 18/12/08-30/12/08. מנה המוגשת בסניף כוללת 4 סופגניות צ'ורוס עם שלושת הרטבים ומחירה 28 ₪. את סופגניות הצ'ורוס ניתן גם לקחת הביתה ב- TAKE AWAY במחיר של 22 ₪ לחמש יחידות עם רוטב שוקולד, 33 ₪ ל- 10 יחידות עם רוטב שוקולד ותוספת של 3 ₪ לרוטב טופי או תותים.
להשיג בסניפי מקס ברנר שוקולד בר טל. 1-700-70-88-77

מגוון סוגפניות בסניפי מגה ומגה בעיר
בסניפי מגה ומגה בעיר ניתן להשיג במילוי ריבה, סופגניות במילוי שוקולד עם ציפוי סוכריות סופגניות במילוי קרם ריבת חלב, סופגניות במילוי קרם וניל, דונאטס וסופגניות מיני 50 גר' במילוי ריבה. ניתן להזמין מראש את כל אחד מסוגי הסופגניות.
מחירי הסופגניות: סופגנייה במילוי ריבה 3.99 ₪. ללקוחות You, מבצע 4 סופגניות ב- 8 ₪ (בין התאריכים 16.12.08 ל- 30.12.08).
בסניפי מגה בעיר, 6 סופגניות ב- 18.99 ₪ ובסניפי מגה 6 יח' ב- 17.99 ₪.
סופגנייה מיני 50 גרם במילוי ריבה – 2.99 ₪. שאר הסופגניות 5.99 ₪.

שופרסל וגידרון מציגות סופגניות קפואות לחימום והגשה ביתית
שופרסל מציעה מארז של 6 סופגניות, שעברו תהליך הכנה רציף והוקפאו באמצעים חדשניים השומרים על מרקם וטעם טבעיים וטריים לאחר הפשרה. הסופגניות נמכרות מוקפאות ומוכנות עם ריבה בפנים ושקית אבקת סוכר, לחימום והגשה בתנור או במיקרוגל.
בנוסף, מציעות שופרסל וגידרון סופגניות טריות מטוגנות סמוך למועד מכירתן, מצופות שוקולד איכותי או פונדנט לבן, ובמילוי ווניל.
מחירים בשופרסל ביג: מארז של 6 סופגניות קפואות מוכנות 19.95 ₪.
סופגניות 80 גרם במחיר לצרכן של 3.99 ₪ ליחידה ו 19.95 ₪ לשישייה (לפי 5+1 חינם).
סופגניות 35 גרם במחיר לצרכן של 2.99 ₪ ליחידה ו 14.95 ₪ לשישייה ( לפי 5+1 חינם).
הסופגניות כשרות למהדרין, בהשגחת הבד"ץ מחזיקי הדת ורבנות פתח-תקווה.
ניתן להשיג בכל סניפי רשתות שופרסל שלי, שופרסל ביג, שופרסל דיל ודרך שרות שופרסל ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר