סל הקניות של שחר 137

לסל השבועי שלנו לא הכנסנו קוטג'. מילאנו אותו ביוגורט לבן על פרי ואייס שוקו, מים מינרלים מוגזים, שוקולד עם פצפוצי אורז, שוקולד עם מילוי מוס, שניצל תירס וחטיף תירס

לסל השבועי שלנו לא הכנסנו קוטג'. מילאנו אותו ביוגורט לבן על פרי ואייס שוקו, מים מינרלים מוגזים, שוקולד עם פצפוצי אורז, שוקולד עם מילוי מוס, שניצל תירס וחטיף תירס.

יוגורט לבן על פרי של דנונה מקבוצת שטראוס
מותג היוגורטים הידוע יוצא עם סדרה חדשה של מוצרים. לא משהו שלא ראינו כבר בשוק, ובכל זאת מדובר בהשקה חדשה למותג. הפעם מדובר בתחתית של פרי, ומעל היוגורט הלבן המוכר של דנונה, שאינו משתנה גם בגרסה זו ושומר על המרקם והטעם המוכרים שלו.
תוספת הפרי – תות, אוכמניות ובננה-אננס – נטולת טעם לוואי, עם מתיקות טובה ומרקם רך במידה הנכונה.
בשורה התחתונה: אין כאן חידוש בקונספט, אך הביצוע מוצלח.
4.75 ש"ח ל-145 מ"ל. להשיג בנקודות המכירה.

סאן פלגרינו מוגז של סאן פלגרינו
שוק המשקאות המוגזים מקבל לשורותיו שני משקאות מוגזים חדשים. על פניו מדובר בהשקה אחת מני רבות – המים הם המים המינרליים האיטלקיים, והטעמים הם לימון ותפוז. לכאורה, אין משהו מיוחד, עד שטועמים מהם. המשקאות מכילים 16%-18% פרי טבעי, ללא סוכר, עם בועות גז עדינות. שילוב הנתונים הללו יוצר משקה מוגז מוצלח מאוד, המתאים למבוגרים יותר. כלומר, למי שרוצים ליהנות ממשקה מוגז – תעשייתי אמנם – אך איכותי יותר מהמקובל בשוק.
הבקבוק מוסיף גם הוא לתדמית של המוצר ומבדל אותו בהשוואה לחבריו לקטגוריה.
בשורה התחתונה: חרף המחיר הגבוה, אנו ממליצים.
10-14 ₪ ל-200 מ"ל. להשיג בבתי קפה, מסעדות ובמלונות מובילים.

Milka choco & Rice של Milka
מותג השוקולד האירופאי מרחיב את מגוון המוצרים שלו בארץ הקודש, ומשיק טבלת שוקולד חדשה. מדובר בשוקולד חלב המכיל 30% מוצקי קקאו, המשלב קרם אגוזי לוז ותחתית של פצפוצי אורז. התקשינו להבחין בקרם אגוזי הלוז בשוקולד, אך שכבת הפצפוצים קיימת ובגדול, עובדה המוסיפה עניין בזכות שוני המרקמים, וגם משפיעה לטובה על הטעם.
בשורה התחתונה: גם ללא טעם אגוזי הלוז, נהנינו.
8.5 ₪ ל-80 גרם. להשיג ברשתות השיווק וברשתות הפרטיות.

טבלאות שוקולד פרה במילוי מוס של עלית מקבוצת שטראוס
ההגיון אומר שבימים החמים, את השוקולד יש לאחסן במקרר. לא בדיוק המקום האידיאלי לדעת חלק מהאנשים שאנו מכירים, ובכל זאת, החום קובע. את סדרת טבלאות השוקולד החדשה של המותג חייבים לאחסן במקרר, כך לפי החברה.
מדוע? משום שעטיפת השוקולד מתקשה בקירור אך המילוי – המגיע במרקם מוס – נותר מעט רך. כלומר, ההבדל במרקמים מספק את החוויה הייחודית.
והמילויים? תות, כצפוי, בצד טראפלס חביב ואייס קפה שטועם כמו קפה, ללא האייס.
בשורה התחתונה: הרעיון מוצלח וכך גם הביצוע. אפילו הטעמים חורגים ברובם מהשטאנץ המעייף.
8.55 ₪ ל-85 גרם. כשרות רבנות נצרת עלית. להשיג בנקודות המכירה.

שניצל תירס קופץ של טבעול
אחרי שהושק שניצל העוף בצורת פרוסת לחם, המיועד לטוסטר, קבלו את גרסת שניצל התירס. החתומה על המוצר היא חברת טבעול, שפעלה על פי אותו הקונספט: שניצל התירס הפך דק מבעבר, והוא קיבל את צורתה של פרוסת לחם. כל מה שצריך לעשות הוא להכניס את השניצל לכמה דקות לטוסטר, ומקבלים במהירות יחסית שניצל תירס פריך. זה הושק בשלושה טעמים: תירס, תירס חריף ותירס עם גבינה.
בשורה התחתונה: קלאסי לצעירים ולחסרי הסבלנות והזמן.
26 ₪ ל-490-420 גרם. כשרות בהשגחת בד"צ. להשיג ברשתות שיווק נבחרות.

אייס שוקו של יטבתה
מעולם לא ניסינו לקחת שוקו בשקית ולהקפיא אותו, אם כי יש להניח שרבים כבר ניסו לעשות זאת. איך אפשר לדעת זאת? המוצרים החדשים של יטבתה מצביעים על כך כי להשקה זו קדמו ניסיונות ביתיים מוצלחים.
במה מדובר? החברה לקחה את השוקו בשקית, מזגה אותו לשקיות קטנות מבעבר, והיא משווקת אותו עם ההמלצה להקפיא אותו.
עשינו זאת ונהנינו ממנו – הוא קפה כהלכה, וככל שהפשיר הוא הפך לאייס-שוקו טעים.
בשורה התחתונה: זו תהיה הצלחה, ובצדק.
12 ₪ ל-7 יחידות של 75 מ"ל כל אחת. להשיג בנקודות המכירה.

דוריטוס דיפ של שטראוס פריטו ליי
חטיף התירס המוכר יוצא במהדורה חדשה ומורחבת. ראשית, צורתו של החטיף התעגלה, כך שהיא אמורה להתאים לטבילה בדיפ. במקביל, השיקה החברה שני דיפים נלווים. שניהם מבוססים על עגבניות עם הבדל בתיבול – האחד מוגדר מעודן והשני חריף.
הסלסות חביבות, לא יותר. המעודן הוא למעשה רגיל, החריף הוא פיקנטי עדין, ושניהם היו אמנם טעימים, אך לא מלהיבים במיוחד.
צורת הדוריטוס בכל מקרה לא היתה ממש מוצלחת – הצורה הקשתה על "תפיסת" העגבניות שבסלסות, שנטו להחליק מהדוריטוס אל תוך הקערה.
בשורה התחתונה: הרעיון נחמד, אבל כדאי לשפר את הביצוע.
5 ₪ לדוריטוס, 11 ₪ לדיפ. כשרות הרבנות הראשית לדיפ ובד"צ לדוריטוס. להשיג בנקודות המכירה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר