סל הקניות של שחר 364

בסל הקניות השבוע מצטיידים אחרי פסח: חסה מוכנה לאכילה – לשימוש זריז, שמני אגוזים – לא זולים אך מהנים, רוטב ספרדי – למכורים, בורקס יפו – מעניין, ארטיקים חדשים – טובים, פיצה חריפה מאוד – לחובבי חריפות, רוגעלך כמו פעם – לחובבי נוסטלגיה.


תערובת סלנובה של שטראוס

הפופולאריות של החסה הזו, הביאה את החברה למכור שקיות של עלים שטופים ומוכנים לאכילה. למי שאינו מכיר, זו חסה עם צורה וטעם עדינים מאוד, שכיף לאכול כפי שהיא או להוסיף לסלט.
החברה מציעה שני מוצרים, האחד תערובת של החסה בשני הצבעים שלה, ירוק ואדום כהה; והשני תערובת עם רוקולה ועלי סלק.
אנו ניסינו את התערובת של החסה בלבד, וגילינו שאורך החיים שלה במקרר הביתי קצר יותר לעומת חסה סלנובה שלמה. היתרון נמצא בכך שהעלים שטופים ומוכנים לאכילה.
בשורה התחתונה: כדאי אם אתם יודעים שתאכלו את עלי החסה תוך מספר ימים, או לטיולים.
11.9-12.9 שקלים ל-200 גרם מיקס, 9.9-11.9 שקלים ל-160 גרם לקט עלים. כשרות הרבנות אשכול. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.
צילום סטודיו שטראוס

שמנים של Huilerie Vernoilaise
סדרת שמנים חדשה הגיעה לישראל, אותה מייצרים במפעל קטן בלב צרפת. מדובר בסדרה של ארבעה שמנים המבוססים עם אגוזים, כולם נעשים בעבודת יד: שמן אגוזי מלך, שמן פיסטוקים, שמן שקדים ושמן אגוזי לוז.
מתוך הארבעה ניסינו את שמן הפיסטוקים, שכמתבקש יש לו ניחוח בולט של פיסטוקים, כמו גם הטעם שלהם. כתוספת לסלט, לדוגמא, השמן משדרג משמעותית את הסלט; ואפשר כמובן להוסיף אותו לקינוחים שונים.
בשורה התחתונה: השמן אינו זול, אבל מהווה תוספת שפודיז ייהנו ממנה מאוד.
50-55 שקלים ל-250 מ"ל שמן פיסטוקים, 30-45 שקלים לשאר השמנים. כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף ובאישור הרבנות הראשית לישראל. להשיג בטיב טעם, עדן טבע, סטופמרקט, אניס, מעדניות, חנויות מזון מתמחות ובבתי טבע.

רוטב ספרדי של בורגראנץ'
הרשת משיקה עוד אחד מהרטבים הידועים שלה בבקבוק גדול, המיועד לרכישה באחד בסניפים. בדרך זו תוכלו לשלב את הטעמים שאתם מכירים ממנות הרשת, עם האוכל שאתם אוכלים בבית.
המוצר מצטרף לשני רטבים שכבר נמכרים בגודל זה – אלף האיים וברביקיו. ההבדל בגודל, חשוב לציין, לא שינה את הטעם בשום צורה.
בשורה התחתונה: מתאים למכורים לטעם.
14.9 שקלים ל-500 מ"ל, 24.9 שקלים לשני רטבים. להשיג בסניפי הרשת ובשירות המשלוחים.
צילום סטודיו אי.אר

בורקס יפו של מעדנות
סדרת מוצרים זו מנסה להפוך את הבורקס הקפוא שאנו מכירים, לקרוב יותר לבורקס המוכר שנמכר ביפו (ולא רק). איך עושים את זה? מכניסים לאותה האריזה ארבעה בורקסים גדולים. גודל הבורקס מאפשר כמות יפה של מילוי, ואם אתם רוצים לשדרג את המוצר, תוכלו להוסיף לו בבית תוספות משל עצמכם, החל מביצה קשה, דרך חמוצים וכלה בירקות.
מלבד הגודל, שמשנה כמובן את חווית האכילה, אין הבדל מיוחד בינו לבין הבורקסים הקטנים. המוצר נמכר בשתי גרסאות – מילוי גבינה או תפוח אדמה.
בשורה התחתונה: לא משתווה באיכות לבורקס בולגרי אמיתי, אבל ההבדל בחוויית האכילה יוצר עניין.
13.9-18.9 שקלים ל-600 גרם. להשיג ברשתות השיווק.
צילום ברוך נאה

שלגונים חדשים של מגנום מבית גלידת שטראוס
המותג מרחיב את סדרת השלגונים הידועה שלו, עם שני טעמים חדשים – אגוז לוז ופיסטוק. הראשון משלב גלידה בטעם אגוזי לוז עם ציפוי שוקולד חלב שבתוכו שברי אגוזי לוז; והשני בנוי באותה צורה עם פיסטוקים המחליפים את אגוזי הלוז.
שניהם, חשוב לציין, מצוינים: כמות יפה של האגוז/פיסטוק בציפוי, טעם ברור וטוב שלהם בתוך הגלידה, והשילוב עם השוקולד מעולה. אנו מחכים לגרסה עם שוקולד מריר כדי להיות ממש מרוצים.
בשורה התחתונה: כשמוותרים על הפומפוזיות של חלק מהמוצרים שהושקו לאורך השנים, מקבלים מוצרים טובים כאלה.
מ-8 שקלים ליחידה, 22.9-26.3 שקלים למאגדת של שש יחידות מיני. להשיג ברשתות השיווק ובנקודות המכירה.

צ'יזי קראסט חלפיניו של פיצה האט
אם אתם מחפשים חריפות בפיצה שלכם, זו ככל הנראה הפיצה הכי חריפה שתאכלו כאן בארץ (או לפחות הכי חריפה שאנחנו טעמנו). החברה לקחה את
פיצת הצ'יזי קראסט, שהשוליים שלה תפוחים ומלאים בגבינה צהובה מותכת, ושילבה בהם חתיכות של חלפיניו ירוק או אדום, כאשר את הסוג בוחרים מראש כי האדום חריף יותר מהירוק.
הכמות של הפלפלים מכובדת, והמשמעות היא שיהיה לכם מאוד חריף בפה, אלא אם כן אתם רגילים לרמות חריפות גבוהות. מעבר לכך, זו אותה הפיצה כפי שהייתה. אתם תהנו ממנה רק אם הגבינה הצהובה המותכת של הרשת היא מה שטעים לכם. לנו קצת פחות.
בשורה התחתונה: בשורה מפתה עבור חובבי הפיצות – והחריפות.
79.9 שקלים לפיצה משפחתית, לפני מבצעים. להשיג בסניפי הרשת. 1-700-50-60-70

רוגעלך במילוי שוקולד/קינמון של מאפיית הצבי
מוצר זה מוגדר כחדש, ובה בעת מבוסס על מתכון בן 75 שנה. גם מבחן הטעימה מגלה כי מדובר במוצר של פעם – הרבה סוכר, טעם קקאו לא דומיננטי, והבצק אוורירי למדי.
בקיצור, מעדן של ממש למי שאוהב רוגעלך קלאסיים, קצת פחות למי שמעדיף את הגרסאות המודרניות והאנינות יותר (מכיל גלוטן).
בשורה התחתונה: לפעמים מה שאנחנו אוהבים זה מה שתמיד היה בסביבה.
35 שקלים לק"ג. להשיג בחנות המפעל ובסניפי הרשת.
צילום מורג ביטן






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה