סל הקניות של שחר 41

תה קר של URBANIC TEA
מותג חדש של תה קר הגיע למדפים. זהו פיתוח ישראלי של החברה שהביאה לעולם את מותג המשקאות הקלים WATER &, וכצפוי הוא מגיע בשני טעמים – לימון ואפרסק.
היצירתיות המייבשת של הקטגוריה כמעט מכניעה כל טיפת התלהבות, עד שלוגמים מהמשקאות החדשים. שניהם יחד וכל אחד לחוד מוצלחים מאוד, ולדעתי הם משקאות התה הקר הטובים ביותר שתמצאו על המדפים בישראל. זאת הודות לשילוב מדויק של מים מזוככים, תמציות עלי תה אורגניות ותמצית צמח האלוורה. המוצר נטול חומרים משמרים.
בשורה התחתונה: כל שחסר הם טעמים חדשים, ואנחנו שלכם.
5-7 ₪ לחצי ליטר ועד ליטר וחצי. כשר באישור הרבנות הראשית מטה אשר ובד"צ – בעל"ז. להשיג ברשתות המזון, הרשת הרביעית וחנויות נוחות.

רטבים לסלט של Walden Farms
רוטב לסלט הוא אחד הרכיבים המשמינים ביותר שיש, בייחוד משום שרבים אינם סופרים אותו בחשבון הקלוריות. זאת חרף העובדה כי לא פעם יש בו כמות גדולה של שומן וסוכר.
הפתרון החדש של החברה האמריקאית הוא סדרה של רטבים לסלט ולפסטה, שאינם מכילים סוכר ושומן ומעט קלוריות. כך למשל, רוטב הקיסר שהגיע להתנסות מכיל 3 קלוריות לבקבוק של 340 גרם, בין השאר הודות לשימוש בסוכרלוז במקום בסוכר.
אחד מרכיביו הדומיננטיים והחשודים הוא ג'ל צלולוזה, רכיב המופק מצמחים והוא בעל ערך קלורי שלילי. כלומר, הוא מכניס לגוף פחות קלוריות מאלו הדרושות לגוף על מנת לשרוף אותו. מרקם הג'ל, יש לשער, עוזר ליצור את המרקם הסופי והמוצלח של הרוטב. הטעם, בכל אופן, מוצלח, ומי שלא ידע על רכיבי הרוטב לא ידע כי הוא כה דיאטטי.
בשורה התחתונה: הרי לכם תחליף ראוי לרוטב המשמין.
19.9 ₪ לרוטב. להשיג ברשת חנויות עדן מרקט ובמכולות מובחרות. www.waldenfarms.co.il

שמן זית של חלוצה
אין הרבה חדש בשמן הזית של חלוצה – הוא עדיין Extra Virgin, כלומר איכותי ביותר, הוא עדיין נמכר בבקבוק כהה השומר עליו מפני חמצון מיותר, וטעמו עדיין עשיר ומוצלח.
אז מה כן חדש? העיצוב החדש של האריזות, הכולל תמונה של מטע זיתים, ובעיקר תרנגול גדול בחזית התמונה. מדוע תרנגול? בחברה רואים בו סמל לעובדי האדמה המשכימים קום לקול קריאת התרנגול. נחמד, אבל התוצאה הסופית מוזרה משהו, ונראית מנותקת מעולם האסוציאציות המיידי של זיתים.
בשורה התחתונה: כדאי לבחור בשמן הזית של חלוצה בזכות איכותו, ולא בגלל העיצוב החדש שלו.
42-47 ₪ ל-750 מ"ל. להשיג ברשתות השיווק ובדיוטי פרי.

טעמים חדשים של ביסלי של אסם
מהדורת הקיץ המוגבלת של חטיפי ביסלי כוללת שלושה טעמים חדשים לחטיף הוותיק. הראשון שבהם הוא טעם הטאקו, שחזר לחיים לאחר כ-25 שנה מאז ירד מהמדפים, הודות לקבוצת מעריצים בפייסבוק. טוב עשו באסם שהקשיבו לקבוצה, והשיבו למדפים חטיף טעים במיוחד.
הביסלי ה"מעושן בטירוף" הוא בעיקר מעושן עדין, ואילו ה"חמוץ פיקנטי מקפיץ" בעיקר מזכיר במעורפל טעם לימוני, אבל לא אסייאתי כפי שרצו בחברה.
בשורה התחתונה: לפעמים הדברים הטובים נמצאים בעבר.
4.5 ₪ ל-80 גרם. כשרות בד"ץ. להשיג ברשתות השיווק.

אורז פרסי של מיה
רציתי שיהיה משהו מיוחד לכתוב על המוצר החדש של חברת מיה, ולא מצאתי. זהו אורז לבן כמו כל אורז לבן, מהזן שנהוג לכנותו בישראל "פרסי", שנוח להכין אותו בבית. האם הוא באמת איכותי כפי שהחברה מצהירה? הוא נעשה כהלכה וטעמו טעים, ואם זה המדד לאיכותו, אז הוא עבר את המבחן.
בשורה התחתונה: קשה להחין בדקויות שטעמי האורז, אך באופן כללי, החדש של מיה מתקבל בברכה.
9 ₪ ל-1 ק"ג. כשרות בד"צ של העדה החרדית. להשיג ברשתות המזון, ברשתות פרטיות ובצרכניות. www.maya-foods.com

ערכה לכבישת מלפפונים של כד בני דרום
זהו רעיון חביב ביותר של כד בני דרום, להציע לבאי מרכז המבקרים ערכה להכנת מלפפונים חמוצים. חשבו שם על הכל – צנצנת מתאימה, כמות מלפפונים מספקת, תערובת תבלינים מיוחדת, ואפילו הוראות רלבנטיות.
לא הבנו מדוע יש להוסיף חומץ בתהליך ההכנה של המלפפונים, והדבר אכן התבטא בטעם הסופי. קצת שטיפת של המלפפונים במים לאחר ההחמצה שלהם פתרה את הבעיה.
בשורה התחתונה: תמיד כדאי לשלב הקשבה להוראות עם ידע וניסיון אישי.
17 ₪. להשיג במרכז המבקרים במושב בני דרום. 08-8515548, http://www.kad.co.il 

צ'יפסונים של חברת Mana
סדרת חטיפי צ'יפס חדשה עולה על המדפים, והיא מתחילה עם הטעם המתבקש – קלאסי. כלומר, ללא תוספים המשנים חלוטין את טעם החטיף. החטיפים פריכים במיוחד כך שכייף לנגוס בהם, וטעמם מוצלח למדי, בין השאר בזכות העובדה שהם לא מלוחים מדי.
הכל טוב, ורק דבר אחד לא ברור: מדוע שחקני קבוצת הכדורגל FCB של ברצלונה מככבים על האריזות. האם אלו חטיפים לבני נוער/חובבי כדורגל בלבד?
בשורה התחתונה: החטיפים הטובים גם ל- Couch Potatoes, רק חבל שהאריזה לא משדרת זאת.
5 ₪ ל-40 גרם. כשר פרווה בהשגחת רבנות בית שמש. להשיג בשופרסל, בשאר רשתות השיווק ובמינימרקטים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה