fbpx

סניף ראשון של "דון פטטון" נפתח בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה

זוג ישראלים מגדל, משביח ומאכיל אותנו בתפוח אדמה מזן חדש; פאסט פוד מספרד המוגדר כגוד פוד, טעים, מהיר ובריא
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

הישר מהעיר מלאגה שבחבל אנדלוסיה בדרום ספרד מגיעה אלינו אופנה חדשה בתחום הפאסט פוד: "דון פטטון" (מר תפוח אדמה בספרדית) שפתח סניף ראשון מתוך רשת בהתהוות בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה.

העיקרון הוא ארוחה שלמה המוגשת בתוך תפוחי אדמה ובטטות ענקיים ומאוד מיוחדים (משקל ממוצע של תפו"א אחד הוא 700 גר'). התפודים נאפים בתוך תנור אנדלוסי מיוחד, על אש חיה, מה שמעניק להם ארומה מיוחדת.

בתוך תפוח האדמה ניתן לשלב בשר סינטה, עופות, ירקות, רטבים שונים, יש גם תפוח אדמה בשוקולד וצ'יפס מיוחד שניתן למצוא רק במקום.

תוך ארבע דקות מרגע ההזמנה בקופה מוגשת ארוחה מלאה, המקום מתחייב על הזמנים ואם לא יעמוד בהם, יפצה את המזמין בקינוח של צ'ורוס על חשבון הבית.

מאחורי העסק יש רעיון שלם של מדעי תפוחי האדמה. הבעלים – אמנון ותותי – חיו שנים בספרד, והתמחו בבחירת ובחינת תפוחי אדמה על כל סוגיהם, אחוזי המים שבהם וההיבט הבריאותי של הנושא.

האוכל אינו מטוגן, ומתאים לכל המשפחה. יש גם ארוחה דיאטטית מלאה.

המחירים: 30-35 ₪ לארוחה מלאה הכוללת מנה ראשונה (סלט, מרק, אמפנאדס), מנת תפו"א לפי בחירה ושתייה.

דון פטטון
בפוד קורט של קניון שבעת הכובכים, הרצליה
בכל יום מ- 11:00 עד 23:00, יום שישי: 11:00 – 16:00

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה