סנפרוסט מציגה חטיף פולי סויה בתרמיל

פולי הסויה עשירים בחלבון, מינרלים וויטמינים, ומהווים חלק בלתי נפרד מתרבות האכילה במזרח הרחוק

סנפרוסט, יצרנית גדולה בשוק הירקות הקפואים בישראל, מוציאה לשוק חטיף פולי סויה בתרמיל – חטיף ירק המתאים לנשנוש, המוכר מתרבות האוכל של המזרח הרחוק.

· הסויה היא קטנית עשירה בחלבון המכילה חומצות אמינו החיוניות לגוף – לכן יכולה להוות תחליף לבשר וביצים (כמקור חלבוני).
· לחלבון הסויה ערך ביולוגי הגבוה ביותר בהשוואה לחלבונים צמחיים אחרים.
· הסויה עשירה במינרלים: ברזל, סידן מגנזיום ואבץ, בוויטמין A ובוויטמינים מקבוצת B.
· הסויה מכילה פיטוסטרולים שמסייעים להקטנת ספיגת הכולסטרול.

ועוד מידע:
* את פולי הסויה בתרמיל ניתן לחמם במיקרו או בסיר ולזרות עליהם מלח גס ולהגיש.
* ביפן פולי הסויה מוכרים בשם אדממה.
* פולי סויה בתרמיל הם חטיף נפוץ בהוואי.
* בארצות כמו קוריאה, סין ויפן מייצרים מפולי סויה מיסו, נטו, טופו, דושי ועוד מוצרי מזון כחלק עיקרי מהתזונה היומית.

מחיר לצרכן: 13 ₪ לאריזת 400 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות בשוק הפרטי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר