סנפרוסט, יצרנית גדולה בשוק הירקות הקפואים בישראל, מוציאה לשוק חטיף פולי סויה בתרמיל – חטיף ירק המתאים לנשנוש, המוכר מתרבות האוכל של המזרח הרחוק.
· הסויה היא קטנית עשירה בחלבון המכילה חומצות אמינו החיוניות לגוף – לכן יכולה להוות תחליף לבשר וביצים (כמקור חלבוני).
· לחלבון הסויה ערך ביולוגי הגבוה ביותר בהשוואה לחלבונים צמחיים אחרים.
· הסויה עשירה במינרלים: ברזל, סידן מגנזיום ואבץ, בוויטמין A ובוויטמינים מקבוצת B.
· הסויה מכילה פיטוסטרולים שמסייעים להקטנת ספיגת הכולסטרול.
ועוד מידע:
* את פולי הסויה בתרמיל ניתן לחמם במיקרו או בסיר ולזרות עליהם מלח גס ולהגיש.
* ביפן פולי הסויה מוכרים בשם אדממה.
* פולי סויה בתרמיל הם חטיף נפוץ בהוואי.
* בארצות כמו קוריאה, סין ויפן מייצרים מפולי סויה מיסו, נטו, טופו, דושי ועוד מוצרי מזון כחלק עיקרי מהתזונה היומית.
מחיר לצרכן: 13 ₪ לאריזת 400 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות בשוק הפרטי.