סנפרוסט מציגה צ’יפס ביתי אמיתי לטיגון מהיר

סנפרוסט, יצרנית הירקות הקפואים, מרחיבה את סדרת מוצריה עם וצר חדש: צ’יפס ביתי אמיתי לטיגון מהיר.

הצ’יפס לטיגון של סנפרוסט מיוצר מזן תפוחי אדמה המתאים לתהליך הטכנולוגי הייחודי, ולכן טעמו ומרקמו זהים לצ’יפס הנחתך מתפוח אדמה טרי, מה שנותן לו את האיכות והטעם הביתי.

הצ’יפס של סנפרוסט מיוצר בשיטת ה- fast freeze של החברה. בשיטה זו, הירקות של סנפרוסט מוקפאים במהירות זמן קצר ביותר לאחר הקטיף, כשערכם התזונתי בשיאו, ובמשך תקופת ההקפאה לא מתרחשים בהם שינויים המשפיעים לרעה על ערכיהם התזונתיים.

מחירו לצרכן של צ’יפס ביתי סנפרוסט: 14 ₪ לאריזת 700 גרם.

קצת על צ’יפס בעולם:
· טוגנים, או צ’יפס, הינו מאכל בינלאומי העשוי מתפוחי אדמה המטוגנים בשמן עמוק.
· צ’יפס מלווה בדרך כלל מאכלים עממיים. בישראל הוא מלווה את הפלאפל ואת הבשר העשוי “על האש” בארוחות מזרחיות. במטבח הישראלי הביתי הוא מלווה את השניצל בדרך כלל.
· בארצות הברית הוא מלווה את ההמבורגר, ומשם הגיע גם לישראל בהרכב זה.
· באנגליה הוא מלווה את הדג המטוגן.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה