חומרים:
1כוס שמן
1 כוס סוכר
1-2כפות סילאן טבעי "טעמי הגליל"
להמיס יחדיו ולהוריד מהאש.
להוסיף:
1-2 כפיות קינמון
2 כוסות קמח מלא
1 כוס קוואקר גס
3 ביצים
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
לבחוש הכל בעזרת כף עץ.
לשמן תבנית או אפילו רצוי על נייר אפייה, מכיוון שהעוגיות נדבקות מעט לתבנית.
למרוח בצורה אחידה את התערובת על התבנית.
לאפות כ-20-25 דקות.
לחתוך לריבועים ולהניח להצטנן.