fbpx

עוגיות שוקולד ותפוז

כאשר השוקולד מומס הוציאו את העוגיות מההקפאה. זגגו את השוקולד מעל לציפוי הריבה. ניתן להגיש לאחר שזיגוג השוקולד מוצק
פירות ההדר של החורף הם בסיס מושלם לקינוחים רעננים, ביחוד התפוז אשר השידוך שלו עם שוקולד פופולרי ביותר. מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון קל להכנה של עוגיות שוקולד תפוז שכיף לטבול בתה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

2 ביצים M

5 כפות סוכר

60 גר' קמח

ריבת תפוז

100 גר' שוקולד מריר לציפוי

אופן ההכנה

הכנת העוגיות

חממו מראש תנור ל- 180 מעלות.

הקציפו את הביצים יחד עם הסוכר (מומלץ להשתמש במיקסר) עד קבלת תערובת כפולה בגודלה.

הוסיפו בהדרגה את הקמח לתערובת תוך ערבול איטי על מנת שהתערובת לא תהפוך לגושית או תאבד נפח.

כאשר התערובת מוכנה, הכינו מגש עם נייר אפייה.

צרו עיגולים קטנים (קוטר כ-4 ס"מ) בעזרת שתי כפות כף או בעזרת שקית אפייה.

חשוב להשאיר רווח בין עיגול לעיגול על מנת לאפשר לעוגיות לתפוח מבלי להידבק האחת לאחרת.

אפו את הבצק 8 עד 10 דקות ב- 180 מעלות, עד קבלת עוגיות בצבע חום מוזהב.

הוציאו את התבנית מהתנור וצננו.

כאשר העוגיות מגיעות לטמפרטורת החדר, הפכו אותן לצד השני וצקו על כל אחת כפית ריבה.

הניחו בפריזר למספר דקות עד שהריבה תתקשה ויהיה נוח יותר ליצור את זיגוג השוקולד מעל.

הכנת זיגוג השוקולד

חתכו את השוקולד והמיסו מעל אדי מים רותחים (שיטת בן-מארי).

כאשר השוקולד מומס הוציאו את העוגיות מההקפאה.

זגגו את השוקולד מעל לציפוי הריבה.

תוכלו להיעזר בכף או לטבול את העוגיות בשוקולד.

לאחר שכל העוגיות מוכנות הכניסו אותן למקפיא או השאירו להתקרר בטמפרטורת החדר.

ניתן להגיש לאחר שזיגוג השוקולד מוצק.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר