עוגת גבינה שוויצרית

חומרים:2 בסיסים של עוגת טורטגנאש שוקולד:200 מ"ל שמנת 240 גר' שוקולדאופן ההכנה:להרתיח שמנת.להוריד מהאש.להוסיף שוקולד.לערבב עד שחלק.להניח להתקרר.קרם שוקולד לבן:400 מ"ל שמנת מתוקה260 גר' שוקולד לבןאופן ההכנה:להרתיח שמנת.להוריד מהאש.להוסיף שוקולד לבן.לערבב עד שנמס וחלק.לקרר לפחות לילה במקרר.מילוי גבינה:300 מ"ל שמנת מתוקה75 גר' סוכרלערבב עם:300 גר' גבינה 9% 20 גר' אינסטנט פודינג וניל1 כף ברנדיהרכבת העוגה:להניח בסיס עוגה בתחתית של תבנית אפיה מתפרקת בקוטר 26.למרוח עליו 50 גר' מגנאש השוקולד.מחצית ממילוי הגבינה לשטח על הבסיס.להניח בסיס שני.למרוח עליו כ-50 גר' מגנאש השוקולד.להקציף ¾ מהקרם הלבן עד שמוקצף היטב.לערבב את הקרם הלבן ומלית הגבינה שנשארה.לשטח על הבסיס השני.להקפיא את העוגהגימור העוגה (למחרת):להקציף את יתרת המוס הלבן.לזלף קווים מעל העוגה עם רווחים. להמיס את הגנאש, לזלף ברווחים בין המוס הלבן.

חומרים:
2 בסיסים של עוגת טורט

גנאש שוקולד:
200 מ"ל שמנת
240 גר' שוקולד

אופן ההכנה:
להרתיח שמנת.
להוריד מהאש.
להוסיף שוקולד.
לערבב עד שחלק.
להניח להתקרר.

קרם שוקולד לבן:
400 מ"ל שמנת מתוקה
260 גר' שוקולד לבן

אופן ההכנה:
להרתיח שמנת.
להוריד מהאש.
להוסיף שוקולד לבן.
לערבב עד שנמס וחלק.
לקרר לפחות לילה במקרר.

מילוי גבינה:
300 מ"ל שמנת מתוקה
75 גר' סוכר
לערבב עם:
300 גר' גבינה 9%
20 גר' אינסטנט פודינג וניל
1 כף ברנדי

הרכבת העוגה:
להניח בסיס עוגה בתחתית של תבנית אפיה מתפרקת בקוטר 26.
למרוח עליו 50 גר' מגנאש השוקולד.
מחצית ממילוי הגבינה לשטח על הבסיס.
להניח בסיס שני.
למרוח עליו כ-50 גר' מגנאש השוקולד.
להקציף ¾ מהקרם הלבן עד שמוקצף היטב.
לערבב את הקרם הלבן ומלית הגבינה שנשארה.
לשטח על הבסיס השני.
להקפיא את העוגה

גימור העוגה (למחרת):
להקציף את יתרת המוס הלבן.
לזלף קווים מעל העוגה עם רווחים.
להמיס את הגנאש, לזלף ברווחים בין המוס הלבן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר