עלי בלינצ'ס עם ריקוטה ונקטרינות

 

חומרים ל- 20 יחידות:
1 חבילה (700 גרם) עלי בלינצ'ס 'מעדנות', מופשרים לפי ההוראות על האריזה
250 גרם נקטרינות, חצויות ופרוסות דק
1/2 1 כוסות מי סוכר (200 מ"ל סוכר מומס בתוך 200 מ"ל מים)
500 גרם גבינת ריקוטה
5 כפות סוכר
4 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
במחבת מטגנים קלות את עלי הבלינצ'ס עד לקבלת גוון זהוב יפה.
משרים את הנקטרינות במי הסוכר במשך שעה.
מערבבים בקערה את הגבינה והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. 
מסננים את הנקטרינות ממי הסוכר.
מוסיפים למלית הגבינה ומערבבים בעדינות שלא תשברנה הנקטרינות.
מניחים את עלי הבלינצ'ס על משטח עבודה.
משטחים במרכז כל עלה כף ממלית הגבינה והנקטרינות.
מקפלים את הדפנות הצדדיות פנימה ומגלגלים.
בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה