ענבי ציון מציעה קונפיטורות בטעמי דובדבן ומשמש עם מרקם עדין וחתיכות פרי שלם וטבעי

המרקם העדין של קונפיטורות ענבי ציון מאפשר מגוון שימושים רחב: מריחה על פרוסת לחם, תוספת לקינוחים, ליוגורט ולגלידה, ועד לאכילה עם כפית

ענבי ציון, הנמצאת בבעלות משותפת עם תנובה ומתמחה בייצור ושיווק מוצרים המבוססים על פירות, מוסיפה לקראת החורף טעמים לסדרת הקונפיטורות שלה: משמש ודובדבן.
בכך הושלמה הסדרה ל- 9 טעמים, כולל טעמי לייט. הקונפיטורות הנוספות הן: תות, פטל, פירות יער, שזיף פובידל וקונפיטורות הלייט: משמש, פירות יער ותות.

קונפיטורת דובדבן וקונפיטורת משמש מכילות אחוזי פרי גבוהים, בעלות מרקם עדין המסייע לפרי להישאר שלם בצורתו הטבעית ולשמר את טעמו הטבעי.
המרקם העדין של הקונפיטורות מאפשר את מגוון השימושים הרחב: מריחה על פרוסת לחם, תוספת לקינוחים, ליוגורט וגלידה, ועד לאכילה עם כפית. הקונפיטורות משווקות באריזת פלסטיק עם סגירה אטומה. האריזה השונה מצנצנות הזכוכית האחרות, בטוחה ונוחה לשימוש.

אריזות קונפיטורות דובדבן ומשמש של ענבי ציון מכילות 380 גר' ומחירן 11.90 שקל.
להשיג ברשת שופרסל וברשתות הפרטיות בכל רחבי הארץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר