עסקיות צהריים במסעדת קורדליה ונועה ביסטרו

החורף הממשמש ובא ידוע כפותח תיאבון, כולם מחפשים להתחמם ואוכל נחשב למחמם לאומי ידוע. לרגל בקשת הקהל נעתר השף ניר צוק לערוך במסעדת קורדליה ובנועה ביסטרו ארוחות צהריים עסקיות, טעימות משביעות ולא יקרות, לכבוד ימים גשומים ביפו

החורף הממשמש ובא ידוע כפותח תיאבון, כולם מחפשים להתחמם ואוכל נחשב למחמם לאומי ידוע. לרגל בקשת הקהל נעתר השף ניר צוק לערוך במסעדת קורדליה ובנועה ביסטרו ארוחות צהריים עסקיות, טעימות משביעות ולא יקרות, לכבוד ימים גשומים וקסומים ביפו. קורדליה מארחת ב-75 שקל בלבד ואילו בנועה מציעים שתי ארוחות לבחירה ממגוון המנות בתפריט ב-39 או 59 שקל בלבד.

מסעדת קורדליה: ארוחה עסקית ב-75 שקל
מנה ראשונה לבחירה
מרק היום
סלט עשבים ואיז'יקי
ברוסטיקו משוגע
שרימפס של חורף
קרפצ'ו מוסר בכבישת לימון
פטה כבדים עטוף בסומסום שחור

מנה עיקרית לבחירה
רביולי תרד ברוטב לימון סתווי
מוסר בסלט חם של עגבניות צלויות
קונפי אווז
פורצ'יני של שרימפס וקוקי
אנטריקוט ברוטב פטריות חלמון ושמן כמהין – בתוספת של 10 ₪

*כל המנות בתוספת שני סוגי לחם וחמאה
*לא כולל שישי שבת

נועה ביסטרו: ארוחה עסקית ב- 39 שקל
מנה ראשונה לבחירה
מרק היום
סלט קיסר
סלט ירקות ועשבים
מאפה פטריות על פרוטבלו
מנה עיקרית לבחירה:
פסטה קישואים וצנובר קלוי
מאפה פטה וחצילים
נקניקיות נועה

מנה עיקרית לבחירה
פסטה קישואים וצנובר קלוי
מאפה פטה וחצילים
נקניקיות נועה


נועה ביסטרו: ארוחה עסקית ב- 59 שקל
שלוש מנות ראשונות לבחירה
כרובית בחרדל
מולים מעושנים בסלסת פירות
טחינה ירוקה
זיתים
שרימפס בעגבניות וצלפים
סלט העוקץ
פטה כבדים
לבנה ועגבניות

מנה עיקרית לבחירה
מפרום בקרם סרטנים
בורי בקרם חציל
רביולי בטטה
חזה עוף בעגבניות צלויות

*כל המנות בתוספת שני סוגי לחם, חמאה וסחוג עלי גפן
*לא כולל שישי שבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר