ערוץ האוכל חוגג שנתיים עם תוכניות חדשות

ערוץ האוכל חוגג שנתיים עם רצועת תוכניות חדשות, החל ב-17 במאי, מדי ערב ב-22:00 – אפיק 28 ב-yes וערוץ 32 ב-HOT.

ארוחה בלתי אפשרית Dinner Impossible – סדרה חדשה
ימי ראשון, החל ב-17 במאי בשעה 22:00
תוכנית בישול/ריאליטי המשתעשעת במודע עם אלמנטים השאובים מסדרת הקאלט המובלעת בשמה. מדי פרק יידרשו והשף וצוות שוליותיו להכין ארוחה עבור סועדים רבים תחת מגבלות זמן ותקציב נוקשות ביותר.
 בסצנת הפתיחה של כל פרק, מקבל השף רוברט ארווין את פרטי משימתו. מאותו הרגע מופעלת הספירה לאחור והוא פונה אל אתר הבישול שנבחר עבורו, שם הוא חובר אל צוות הסו-שפים המצפה לו. לאחר סקירה מקיפה של הרכיבים הזמינים, כלי הבישול והאביזרים בשטח, מתכנן הצוות את תפריט הארוחה ויוצא לדרך.

הפנימייה Chef School – עונה חדשה
ימי שני, החל ב-18 במאי בשעה 22:00
עונה שניה לסדרת הריאליטי העוקבת אחר 12 סטודנטים ב"סטארטפורד שף סקול", אחד מבתי הספר הקולינריים היוקרתיים ביותר בקנדה. אם בעונה הראשונה, ניתנה לסטודנטים הכשרה ביסודות הבישול הקלאסי הרי שכעת עליהם לעלות מדרגה ובכל לילה יפקדו הסטודנטים את ה"שזיף הישן", אחת ממסעדות היוקרה של סטראפורד.
הארוחות הללו הן בבחינת מחנה אימונים שהכול יכול לקרות בו. כל לילה יחבוש לראשו סטודנט אחר את מגבעת השף הראשי והכל תחת פיקוחם של מספר שפים ידועים בהם מייקל סטאטלאנדר, דיוויד לי וגו'ן גושו.

גורדון רמזי – בשידור חי Cookalong Live – סדרה חדשה
ימי שלישי, החל ב-19 במאי בשעה 22:00
סדרה מבית היוצר של ערוץ ארבע הבריטי ששורשיה בפרק מיוחד של התוכנית The Big Food Fight , בהשתתפות השפים גורדון רמזי, ג'יימי אוליבר ויו פירנליי-וויטינגסטול.
במהלך השידור החי הזמין רמזי את האומה הבריטית לבשל עמו ארוחה בת שלוש מנות לארבעה סועדים במסגרת זמן של 60 דקות. מרכיבי הארוחה והוראות הבישול נעשו זמינים לצופים בזמן אמת באמצעות אתר האינטרנט של התוכנית.

התפריט של מרקוריו Mercurio's Menu – סדרה חדשה
ימי רביעי, החל ב-20 במאי בשעה 22:00
סדרה חדשנית המשלבת מתכונת של מדריך טיולים עם תכנית בישול. המנחה פול מרקוריו, המוכר לצופים ברחבי העולם ככוכב "Strictly Ballroom" וכשופט הפופולארי של "לרקוד עם כוכבים" האוסטרלית, יוצא למסע ברחבי אוסטרליה בחיפוש אחר תנובה טרייה ומטבחים אזורים.
במסגרת טיוליו מגיע פול אל אזור היין של האנטר ואלי ומכין שבלולים בלוויית האלכוהול המקומי, פוקד את סידני שם הוא מגיש נקניקיות תוצרת בית וגבינת עזים, מסייר בעירות הדיג העתיקות שבויקטוריה, בחיפוש אחר צדפות מקומיות המשמשת גם לרקיחת בירה מיוחדת, טועם מן המעדנים האורגניים של הסאנשיין קוסט בקווינסלנד, ומתענג על ארומת הקפה הטרי ואשכולות השום הסגלגלים של מפרץ ביירון.

אוכל סיני בקלי קלות Chinese Food Made easy – סדרה חדשה
ימי חמישי, החל ב-21 במאי בשעה 22:00
תוכנית בישול מצליחה בת שישה חלקים בהנחייתה של יזמית המזון העולה צ'ינג הי-יואנג. הסדרה מבוססת על גרסותיה של צ'ינג לאוכל סיני קל להכנה, אוכל חריף בסגנון סצ'ואני, דים סאם, פירות ים, אוכל מהיר, קינוחים, ואוכל לחגיגות.
סגנון ההגשה הדינמי והבהיר שלה משך אליה קהל קוסמופוליטי צעיר ומתוחכם שהפך את התוכנית להצלחה. 2.9 מיליון איש צפו בפרק הראשון של הסדרה בו התארחה זוכת המדליה האולימפית לשיט בחתירה, קת'רין גריינג'ר, הלומדת כיצד להתקין גרסא בריאה לחזיר ברוטב חמוץ-מתוק. בפרקים אחרים בוחרת צ'ינג להמציא מחדש מאכלים סיניים מסורתיים, על ידי הוספת מרכיבים טריים וזולים לרכישה.
מרבית התוצרת הטריה שמופיעה בתוכנית נקנית ישירות ממרכזים של אוכל סיני אותנטי הפזורים ברחבי אנגליה: צ'ילי הלקוח משוק צ'ורלי בלנקאשייר, טופו ממלטון מוובריי (עיירה הידועה כעיר הבירה של האוכל הכפרי), רוטב סויה מוויילס, ופאק צ'וי מפרסטון. התכנית, שהצלחתה הניבה גם ספר בישול תואם, משודרת כיום בניו-זילנד, גרמניה, איסלנד, פולין, ואוסטרליה, וכן במגוון מדינות אסיאתיות: סין, הונג קונג, טייוואן, סינגפור וקוריאה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה