פאי משמש

(תבנית פאי קוטר 26)חומרים לבצק:120 גר' חמאה 2 כפות אבקת סוכר2 כפות מים קורט מלח כמה טיפות מיץ לימון 1/3 1 כוסות קמחחומרים למילוי: להכנת קרם פטיסייר: 1 כוס חלב מקל וניל חרוץ – להרתיח בסירלהוסיף:2 חלמונים1/3 כוס סוכר½ 2 כפות קורנפלור – שעורבבו יחד במקצפהלערבב היטב על אש קטנה, כשאחיד להגביר את האש ולערבב.כשמבעבע לכבות (להיזהר שהסיר לא יישרף).לקרר לילה במקרר.להכנת קרם שקדים: 100 גר' אבקת סוכר100 גר' שקדים לבנים טחוניםכפית גדושה קורנפלור100 גר' חמאה 1 ביצה2 כפות רום  לערבב הכל ביחד בפוד פרוססור.לקרר לילה במקרר. הכנת הפאי:לרדד את הבצק בתבנית פאי ולאפות 15 דקות.לערבב ביחד בפוד פרוססור את קרם השקדים ואת קרם הפטיסייר.לשטח על קלתית הבצק. על המילוי לסדר חצאי משמשים ולפזר מעל פרוסות שקדים לבנים.לאפות כחצי שעה, עד שזהוב.

(תבנית פאי קוטר 26)

חומרים לבצק:
120 גר' חמאה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות מים
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
1/3 1 כוסות קמח

חומרים למילוי:
להכנת קרם פטיסייר:
1 כוס חלב
מקל וניל חרוץ – להרתיח בסיר
להוסיף:
2 חלמונים
1/3 כוס סוכר
½ 2 כפות קורנפלור – שעורבבו יחד במקצפה
לערבב היטב על אש קטנה,
כשאחיד להגביר את האש ולערבב.
כשמבעבע לכבות (להיזהר שהסיר לא יישרף).
לקרר לילה במקרר.

להכנת קרם שקדים:
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' שקדים לבנים טחונים
כפית גדושה קורנפלור
100 גר' חמאה
1 ביצה
2 כפות רום 
לערבב הכל ביחד בפוד פרוססור.
לקרר לילה במקרר.

הכנת הפאי:
לרדד את הבצק בתבנית פאי ולאפות 15 דקות.
לערבב ביחד בפוד פרוססור את קרם השקדים ואת קרם הפטיסייר.
לשטח על קלתית הבצק.
על המילוי לסדר חצאי משמשים ולפזר מעל פרוסות שקדים לבנים.
לאפות כחצי שעה, עד שזהוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר