פאפאגאיו הרצליה – אוכלים ביחד

העיקרון כאן הוא די פשוט: אתה מגיע רעב עד רעב מאוד, ומחליט מראש כמה בשר ומאיזה סוג אתה מעוניין להעמיס על עצמך בג'ונטוס

ביקרנו במסעדת פאפאגאיו החדשה הכשרה אשר ממוקמת בקניון ארנה במרינה של הרצליה. בחוץ היה קר וירד גשם, ובמסעדה שררה אווירה חמימה עם מוזיקה מקפיצה.

העיקרון כאן הוא די פשוט: אתה מגיע רעב עד רעב מאוד, ומחליט מראש כמה בשר ומאיזה סוג אתה מעוניין להעמיס על עצמך בג'ונטוס.
ג'ונטוס משמעו "ביחד" בשפה הפורטוגזית, ומה שבאמת לא מומלץ זה לבחור מנה כזו ליחיד.
למעשה ישנם שלושה סוגים שונים של ג'ונטוס. כל אחד מכיל ארבעה סוגים שונים של בשר במשקל של 800/1200 גרם. כבר התחלה טובה עבורנו.

פתחנו את התיאבון עם מבחר מזטים. אני אהבתי את כולם: סלט טאבולה נענע וחמוציות, סלק בתיבול פסטו חרדל ואגוזי לוז, טחינה ביתית מוכנה במקום, פלפלים קלויים – סלט חריף ביותר, ליבת חציל קלוי. את הכול יכולנו לנגב בכייף עם מאפה הנעשה במקום.

ועכשיו לעיקר: אל שולחננו הגיעה פלטה לוהטת ומהבילה, שהייתה מורכבת מאנטריקוט, פילה, פרגית וסינטה.
האנטריקוט היה מעולה ועשוי כהלכה; הפילה רך ועסיסי; הפרגית תובלה מעט והייתה מאוד טעימה.
הסינטה אכזבה מעט, בעיקר בגלל מידת העשייה שלה: היא הייתה עשויה מדי. קבלו טיפ: בגלל העובדה שכאשר הבשר מגיע לשולחן הוא עדיין נצלה מעט על המחבת, כדאי לבקש מידת עשייה אחת פחות ממה שאוהבים.
כל מנה מגיעה עם תוספת אחת לבחירה: אורז פג'ואדה, קוביות תפו"א באיולי צ'ילי(מומלץ), או צ'יפס.

מחיר של כל ג'ונטוס נע בין 245 ל- 350 שקלים (זוכרים שזו מנה זוגית?), כולל מנות פתיחה ומנה עיקרית.

המסעדה החדשה שווה ביקור.
המקום מתאים מאוד לחגיגות מרובות משתתפים, וכדאי ורצוי לעשות הזמנות מראש.

מסעדת פאפאגאיו הכשרה 
קניון ארנה הרצליה פיתוח
טל.  09-9564000
סניפים נוספים: עזריאלי תל אביב, יד חרוצים 3 תלפיות ירושלים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר