פוקאצ'ות ישראליות בקמחים בגני תקווה

פנחסוב משתמש בחומרי גלם מקומיים עם נגיעות מהמטבחים האירופיים: עשבי תיבול טריים כמו מרווה, תימין ורוזמרין, שמן זית, ארטישוק ועגבניות מיובשות ליצירת פוקאצ'ות טריות ועזות טעמים המהוות חלק ממטבח ישראלי חדש

שף גולי פנחסוב, מ"קמחים", בית המאפה האירופאי שממוקם בגני תקווה, מציג מבחר פוקאצ'ות חדשות (גדולות כמו קיש וטעימות כמו פוקאצ'ה) היוצאות היישר מטאבון אבן איטלקי.

פנחסוב משתמש בחומרי גלם מקומיים עם נגיעות מהמטבחים האירופיים: עשבי תיבול טריים כמו מרווה, תימין ורוזמרין, שמן זית, ארטישוק ועגבניות מיובשות, ליצירת פוקאצ'ות טריות ועזות טעמים המהוות חלק ממטבח ישראלי חדש.

בתפריט:
פוקאצ'ה עגולה עם כרובית, פלפל קלוי, טחינה ועשבי תיבול טריים.
פוקאצ'ה עם ברוקולי, עגבניות שרי ושקדים מולבנים, על מצע של רוטב בשמל וגבינת אמנטל.
פוקאצ'ה עם תערובת פטריות ותלתלי פרמז'נו רג'יאנו ועשבי תיבול טריים.
פוקאצ'ה עם ארטישוק, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול.
המחירים לפוקאצ'ות החדשות: 30 ₪ ליחידה.

"קמחים" בגני תקווה הינו בית אינטימי של מאפים מתוקים ומלוחים, במבחר העונה על כל טעם אישי. ב"קמחים" מוצגים מדי יום לחמים, פוקאצ'ות ופיצות מקמח איטלקי, לחמים כפריים, עוגות שמרים מקמח צרפתי-.
במקום מוגש קפה איטלקי מבית "Diemme". בית הקפה צמוד לחנות המאפים ומציע ארוחות בוקר, כריכים, מאפים ועוגות.

קמחים
רח' הכרמל 20 – מרכז הבמה, גני תקווה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר