פטנט ישראלי חדש: ארטיק להרכבה עצמית Dip It

"Dip It", כפי ששמה מעיד, מאפשרת לכל לקוח להרכיב לעצמו את השלגון, החל משלב בחירת טעם השלגון, המשך במגוון ציפויים, ועד לזיגוג החיצוני. כך יש אופציות צבעוניות רבות

קונספט חדש מאפשר להרכיב ארטיק פרטי בכל פעם מחדש, ב- Dip It- רשת גלידריות שהסניף הראשון שלה נפתח לא מכבר ברחוב אבן גבירול בתל אביב.
"Dip It", כפי ששמה מעיד, מאפשרת לכל לקוח להרכיב לעצמו את השלגון, החל משלב בחירת טעם השלגון, המשך במגוון ציפויים, ועד לזיגוג החיצוני. כך יש אופציות צבעוניות רבות.

השלגונים מגיעים בשני גדלים: רגיל (10 ₪) וגדול (15 ₪). בנוסף ניתן למצוא בתפריט גם טוויסטים למנות קלאסיות כמו קרפ סוזט וופל בלגי עם אגס אפוי כמנות הדגל של המתוקים.

גדי הלפרין יצר מקום צבעוני, ותיאטרלי, הקורץ לילדים ולמבוגרים כאחד. על הקירות, שנצבעו בצבעי גלידה ססגוניים מונחים מגוון קופסאות ופריטי נוי קטנים. והנה מחשבה חיובית: בר הגלידה נבנה בגובה 90 ס"מ בלבד, כך שגם ילדים ייהנו מהחוויה.

Dip It מציעה שליטה על שלושה עולמות של טעם- טעם השלגון, הציפוי והזיגוג:
טעם השלגון – ניתן לבחור מתוך חמישה טעמים: שוקו, וניל, קרמל, פקאן וחטיף קוקוס.
הציפוי – ניתן לצפות את הארטיק האישי בציפוי תות, מנגו, שוקולד חלבי, שוקולד מריר , שוקולד לבן, מלאבי ועוד.
הזיגוג – מסביב לשלגון ולציפוי ניתן לפזר מבחר תוספות מקוריות כגון פקאן סיני, שברי קראנץ', סוכריות M&M, בוטנים מצופים, גרנולה ועוד.



Dip It
רח' אבן גבירול 142 ת"א
טל. 5465414 – 03

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר