פיצת עגבניות וגבינות

 

מצרכים:
בצק של פיצה במשקל 300 גרם
1 קופסה של 260 גרם רוטב פיצה של "פריניר"
50 גרם מוצרלה מגורדת
2-3 יחידות בייבי מוצרלה
פטרוזיליה
עלי רוקט
פרמז'ן

אופן ההכנה:
פותחים את הבצק.
מורחים עליו את רוטב הפיצה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 5-6 דקות .
מוציאים את המגש מהתנור.
מפזרים את הגבינות והפטרוזילה.
מכניסים שוב לתנור 15-10 דקות בחום של 220 מעלות, עד שהבצק משחים. מוציאים מהתנור ומפזרים מלמעלה עלי רוקט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה