"פיראוס" בסדרת מוצרי קיץ: לראשונה גבינת שמנת על בסיס יוגורט ובולגרית במרקם מעודן

הסדרה כוללת בולגרית 16% במרקם מעודן, גבינת שמנת 25% על בסיס יוגורט יווני, צפתית 9%, ובולגרית פרוסות 5%
הסדרה כוללת בולגרית 16% במרקם מעודן, גבינת שמנת 25% על בסיס יוגורט יווני, צפתית 9%, ובולגרית פרוסות 5%

מותג הגבינות המלוחות פיראוס מבית תנובה, מציג את "סדרת הקיץ של פיראוס" שכוללת ארבעה מוצרים: בולגרית 16% במרקם מעודן, גבינת שמנת 25% על בסיס יוגורט יווני המיוצרת בשיטה היוונית המסורתית של טפטוף, צפתית 9%, ובולגרית פרוסות 5% שחוזרת למדפים לאור הביקושים. שוק הגבינות המלוחות בישראל עמד בשנת 2016 על כ- 600 מיליון ₪. התחזקות שוק המלוחות מייצג את העובדה שמוצרים אלה מיועדים בעיקר לגיוון הארוחה, בין אם כתוספת לסלט, לפירות הקיץ – גבינה מלוחה עם אבטיח זה נפלא, לטוסט, לאפייה, או בארוחה.

 גבינת שמנת 25% על בסיס יוגורט יווני

גבינת שמנת 25% על בסיס יוגורט יוונילילך כהן שולומון, מנהלת אגף שיווק חטיבת החלב בתנובה, אומרת: "הישראלים אוהבים גבינות מלוחות ונוהרים אחרי קולינריה יוונית ים תיכונית, מגמה שניכרת בגידול מדי שנה במכירות של גבינות מלוחות בעיקר בחודשי הקיץ, כאשר הצריכה גדלה ב-5% לעומת שאר השנה. הסדרה מציעה חדשנות מוצרים בטעמים ובמרקמים, על-מנת לתת מענה לביקושים הקיימים לגבינות מלוחות ולטעמים יווניים בכלל".

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה