פסטיבל הים במסעדת איזבל במהלך חודש נובמבר

במסעדה יוצעו שלושה תפריטי טעימות לבחירה על טהרת מיקס של פירות ים שונים, בסגנונות שונים – crispy, fresh או cream

'איזבל', מסעדת בר פירות ים ברח' הארבעה בתל אביב,  מקיימת "פסטיבל ים" במהלך חודש נובמבר.
במסעדה יוצעו שלושה תפריטי טעימות לבחירה על טהרת מיקס של פירות ים שונים, בסגנונות שונים – crispy, fresh או cream.  מחיר כל תפריט: 120 ש"ח לסועד.

רוב הדגים ופירות הים מגיעים בבוקר לאיזבל לאחר שנשלפו מהים או הוטסו לארץ לילה קודם. גם את הניוקי, עלי הפסטה הטרייה והלחם מכינים בבוקר. האווירה ב'איזבל' נעימה, קלילה ולא מכופתרת, המוזיקה נעימה והשירות חביב. יש בר אלכוהולי עשיר, יינות שמותאמים לים (מבעבעים, רוזה מיוחדים ולבנים מעניינים) ובירות מרחבי העולם.

מוצע ללוות את הארוחה בבירה בלהייבן (אייל סקוטי מעושן), שבחודש הפסטיבל תוצע במבצע של 1+1 על בירה מהחבית. במחיר 23 ₪ לשליש ו- 28 ₪ לחצי

כל התפריטים מוגשים עם לחם הבית בליווי חמאת לימון, מטבל דלעת ושמן בזיליקום.

Cricpy Mix 
פלאפל שרימפס סלרי על מצע טחינת זעתר
קלמרי מטוגן בציפוי פריך של פפריקה ספרדית וזרעי חרדל בליווי איולי צ'ילי
שניצל סרטן רך שריון שלם
Fish&Chips דג חרב קרנצ'י בליווי תפוצ'יפס

Fresh Mix
אוייסטרים טריים בוויניגרט בצל סגול
שרימפס קריסטל טרי בשמן זית ועשבי תבלין (הרב'ס דה פרובנס)
קלמרי סגול וטרי, צרוב על הפלנצ'ה ברוטב מרמלדת תפוז
סלט אנשובי טרי כבוש, עלי פאקצ'וי ומוצרלה בשמן זית ולימון

Cream Mix 
שרימפס וואנמה בחמאת כמהין
גופי קלמרי ממולאים בריזוטו פטריות בליווי קרם כרישה
צדפות וונגולי טריות עם ניוקי תוצרת בית, אגוזים ופטריות פורצ'יני
קראב קייקס (עוגות קטנות מבשר סרטנים טריים) על מצע אבוקדו בשמן אגוזים

איזבל – בר פירות ים
רח' הארבעה 16, תל אביב
טל.  03-5610630

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר