פסטיבל טעם כנרת במתחם תמר בכפר: השף המשתף בפעולה

הפסטיבל מציע אוכל גורמה רחוב עם ניחוח של גליל ועמק בעשבי התיבול ובטעם. תנור הפוקצ'ות שנקנה במיוחד לפסטיבל, מייצר כל הזמן פוקצ'ות טריות על המקום

במתחם תמר בכפר שבכנרת המושבה, מכין השף איתן פרי – "השף המשתף", מנות פסטיבל , מול עיני האורחים שמגיעים למתחם בשבתות דצמבר במסגרת פסטיבל טעם כנרת. ניתן לצפות בשף המכין את המנות, לשאול שאלות לגבי המוצרים, ולטעום ולקנות מהמנות המוצעות.

הפסטיבל  מציע אוכל גורמה רחוב עם ניחוח של גליל ועמק בעשבי התיבול ובטעם. תנור הפוקצ'ות שנקנה במיוחד לפסטיבל, מייצר כל הזמן פוקצ'ות טריות על המקום.
הפעילות מתקיימת בשבת בין השעות 11:00-16:00.

בתמר בכפר מתקיימת במסגרת פסטיבל טעם כנרת סדנת תיבול שמן זית, בה מכינים שמן זית מתובל בצמחי תבלין מקומיים, עם הסברים על השימושים בהם וסגולותיהם.
סדנה לילדים תדגים הכנת כדורי אנרגיה מתמרים, הכוללת ערכה אישית.
כן מוצעים תבלינים, תמרים, דבש תמרים ועוד.
ימי שישי 11.00-15.00 ושבת 11.00-16.00 בחודש דצמבר.

מתפריט הפסטיבל בתמר בכפר:
פוקצ'ות עם צ'ימיצ'ורי עישבי תיבול ירקות קלויים על הגריל – 11 ₪
פוקצ'ה עם בשר טלה וצנוברים, משמש ופירות יבשים – 15 ₪
תבשיל פריקה (חיטה ירוקה) ואורז בתוספת בשר טלה, צנוברים ופירות יבשים – 15 ₪
פוקצ'ה עם זעתר, ממרח תמרים, סילאן – 8 ₪

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר