פסטיבל שף תאכל ה- 8 בסימן המאבק במיתון: 69 מסעדות וארוחות שף ב-69 ₪

באווירה הכללית של מיתון עולמי ומקומי, וירידה משמעותית בהכנסותיהן של מסעדות רבות בכל חלקי הארץ,  חברת "פה אחד" תקיים החודש את פסטיבל "שף תאכל 8" זו השנה החמישית.

69 מסעדות מובילות, מתוכן יותר מ- 20 כשרות, יציעו במהלך עשרת ימי הפסטיבל, ארוחות במחיר מיוחד של 69 ₪ לסועד – למנה ראשונה ועיקרית, עם אפשרות להוסיף 15 ₪ תמורת קינוח. הפסטיבל יתקיים בין התאריכים 19-29 ליולי.

"אנו מקיימים את הפסטיבל כבר חמש שנים, ומאות אלפי אנשים כבר הספיקו ליטול בו חלק", אומר טל נחמיה, מנכ"ל חברת "פה אחד" ויוזם פסטיבל "שף תאכל" יחד עם שותפו ערן זלינגר. "הפעם, בגלל המצב, החלטנו שחשוב לשמור על תמחור נמוך במיוחד של הארוחות".

"בשנים האחרונות ראינו מגמה של עליית מחירים במסעדות, גם כאשר מדובר היה בארוחות עסקיות או במבצעים. הפעם, לאור המצב, חשבנו שיהיה נכון להציע מחיר אטרקטיבי ונגיש, אשר יאפשר לקהל גדול ככל האפשר לנהור אל המסעדות ולטעום את מבחר המאכלים המעולים של המסעדות בישראל", מוסיף ערן זלינגר,

פסטיבל "שף תאכל 8" מתקיים ביוזמת חברת "פה אחד" המפעילה יוזמות ואירועי מסעדות, אתר האירועים במסעדות Chef-tochal.co.il, בשיתוף רשת המקומונים "ידיעות תקשורת" ואתר המסעדות ROL.co.il. 

רשימת המסעדות שישתתפו בפסטיבל:
תל אביב –יפו: אוונגרד, אלתר נתיב (כשר למהדרין), גשן (כשר), דובנוב 8, דים סאם , DECA (כשר), וויטהול, ל'אנטריקוט מבית אלהמברה (כשר), סיטרה, פויקה, פורלין, פסטה מיאה, קיוטו, קימל, רוטשילד'ס קיטשן, רק בשר; הרצליה: OCEAN, ביסטרו 56 (כשר), בלק סטיר, וויטהול, חסילון, טאבולה, לה פסטה פרסקה, מדזו, ספגטים, עד העצם, קולומבוס (כשר), קיוטו, ג'ו דיינר, רנינג סושי;אשדוד: בלזק, טוקיו שנחאי, מומה (כשר); בת ים: טוקיו שנחאי; גבעתיים: סורה; הוד השרון: OM, אנג'לינה; כפר סבא: לה קאזה; נס ציונה: אנגוס (כשר) טוקופיה (כשר); נתניה: ג'קו, MOJO; ספגטים: קולינס, רובינשטיין; פתח תקווה: אלפרדו (כשר), טריאקי (כשר), מולדן (כשר), סלסה (כשר למהדרין); קיסריה: קויאה (כשר); ראשון לציון: איזדורה, לופט, פרנצ'סקה בעיר, פרסקו, קיטשן, רפאלו, קאזה דו ברזיל; רחובות: פרסקו; רעננה: EDISON, אוסקה (כשר), כפר שמריהו: נורמה; מושב בורגתה: זינגר'ס; מושב גאליה: אורו (כשר); מושב סגולה: נתנאל (כשר); מזכרת בתיה: שיראין (כשר); קיבוץ מעברות: בית היין; אירפורט סיטי: עד העצם.

www.rol.co.il/chef
www.chef-tochal.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה