fbpx

פסטיה מרוקאי עם עוף ופירות יבשים ותבלינים

חומרים:כ- 600 גרם חזה עוף נקי חתוך לקוביות, או 3 כרעיים מבושלות, מופרדות מהעצם וקצוצות4 בצלים בינוניים50 גרם צנוברים קלויים50 גרם שקדים פרוסים קלויים50 גרם צימוקים שחורים קטנים שרוככו במים חמים8 עלי סיגריםכף קינמון טחוןמעט ג'ינג'ר וזעפרן טחוןדבשאבקת סוכר עם מעט קינמוןאופן ההכנה:לפרוס את הבצל דק ולאדות במעט שמן כ- 30 דקותלטגן את העוף במעט שמן ולהוסיף לבצל המבושללהוסיף את הפירות היבשים, הדבש והתבליניםלמרוח את עלי הסיגרים בשמן ולגלגל יחד עם המילוילטגן על אש לא חזקה מדי כ- 5 דקות מכל צדלפזר מעט אבקת סוכר וקינמון אפשר להגיש עם סלט חסה בתיבול נייטרלי (שמן זית + חומץ בלסמי או רוטב וינגרט פשוט)
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
כ- 600 גרם חזה עוף נקי חתוך לקוביות, או 3 כרעיים מבושלות, מופרדות מהעצם וקצוצות
4 בצלים בינוניים
50 גרם צנוברים קלויים
50 גרם שקדים פרוסים קלויים
50 גרם צימוקים שחורים קטנים שרוככו במים חמים
8 עלי סיגרים
כף קינמון טחון
מעט ג'ינג'ר וזעפרן טחון
דבש
אבקת סוכר עם מעט קינמון

אופן ההכנה:
לפרוס את הבצל דק ולאדות במעט שמן כ- 30 דקות
לטגן את העוף במעט שמן ולהוסיף לבצל המבושל
להוסיף את הפירות היבשים, הדבש והתבלינים
למרוח את עלי הסיגרים בשמן ולגלגל יחד עם המילוי
לטגן על אש לא חזקה מדי כ- 5 דקות מכל צד
לפזר מעט אבקת סוכר וקינמון
אפשר להגיש עם סלט חסה בתיבול נייטרלי (שמן זית + חומץ בלסמי או רוטב וינגרט פשוט)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר