חומרים:
3 פרגיות "טבעוף"
למרינדה:
6 כפות חומץ בלסמי
½ כוס שמן זית
כפית דבש או סוכר חום
3 כפות רוזמרין טרי קצוץ
4 שיני שום קצוצות
מלח פלפל
3 כפות עלי טימין
למצע:
כוס עדשים ירוקות מושרות ללילה שלם.
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המרינדה, ומשרים את הפרגיות כ- 3 שעות.
מניחים את הפרגיות בתבנית חסינת חום, ויוצקים את המרינדה מעל.
צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 35 דקות, או עד שהעוף משחים.
לבשל את העדשים במי מלח רתוחים עד שהן מתרככות,
לסנן.
לערבב עם שמן זית, מלח ופלפל וכמון.
לסדר כמצע לפרגית "טבעוף".