פרגית בשום ורוזמרין על מצע עדשים ירוקות

חומרים:3 פרגיות "טבעוף"למרינדה:6 כפות חומץ בלסמי½ כוס שמן זית כפית דבש או סוכר חום3 כפות רוזמרין טרי קצוץ4 שיני שום קצוצותמלח פלפל3 כפות עלי טימיןלמצע:כוס עדשים ירוקות מושרות ללילה שלם. אופן ההכנה:מערבבים את חומרי המרינדה, ומשרים את הפרגיות כ- 3 שעות.מניחים את הפרגיות בתבנית חסינת חום, ויוצקים את המרינדה מעל. צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 35 דקות, או עד שהעוף משחים. לבשל את העדשים במי מלח רתוחים עד שהן מתרככות, לסנן. לערבב עם שמן זית, מלח ופלפל וכמון.לסדר כמצע לפרגית "טבעוף".

חומרים:
3 פרגיות "טבעוף"
למרינדה:
6 כפות חומץ בלסמי
½ כוס שמן זית
כפית דבש או סוכר חום
3 כפות רוזמרין טרי קצוץ
4 שיני שום קצוצות
מלח פלפל
3 כפות עלי טימין
למצע:
כוס עדשים ירוקות מושרות ללילה שלם.

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המרינדה, ומשרים את הפרגיות כ- 3 שעות.
מניחים את הפרגיות בתבנית חסינת חום, ויוצקים את המרינדה מעל.
צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 35 דקות, או עד שהעוף משחים.
לבשל את העדשים במי מלח רתוחים עד שהן מתרככות,
לסנן.
לערבב עם שמן זית, מלח ופלפל וכמון.
לסדר כמצע לפרגית "טבעוף".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר