פריחת כלניות בלכיש וחגיגת כלניות במסעדת כרמים

מרבדי הכלניות שהחלו לפרוח בשדות חבל לכיש, מקדמים בברכה יחד עם מסעדת "כרמים" של השף סהר רפאל את המוני המבקרים המגיעים לאזור לטיולי טבע, נוף ואוכל גורמה, ולרגל המאורע מציעים במסעדה מנות חדשות לצד מנות ילדים.
בכרמים גם מספקים הכוונה לאתרי טיולים באזור: מערות הגן הלאומי "בית גוברין", "יער המלכים" ושבילי האופניים שבו, כמו גם "חורבות כרוע".

בין המנות:
מנות ראשונות:
סייגון – שרימפס, שום, חמאה ויין לבן על מצע פירה עירית (39 ₪). כבד האווז על קדאיף, אגוזי לוז וקרמל בליווי שערות חלווה וסילאן (52 ₪).

מנות עיקריות:
צלעות טלה – בציפוי פיסטוקים קצוצים בציר טלה ויין אדום (87 ₪). אוקיינוס – פילה בקר ושרימפס בלאק-טייגר ברוטב פלפלת פטריות מעודן (108 ₪). פילה סלמון – בקראסט תבלינים על מצע לבבות ארטישוק צלויים בגריל מוקפצים בחמאה ומרווה (86 ₪) . פסטה קינרס – ארטישוק, אספרגוס, נתחי עוף, זיתי קלמטה, שמן זית, שום, עשבי תיבול ויין לבן (46 ₪).

כרמים 
מושב סגולה
טל. 08-8505859
8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4)
24:00-09:00 (כל ימות השבוע)
ארוחות בוקר עד 12:00. עסקיות עד  17:00 –  49-69  ₪






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה