קבוצת OCD מצטרפת ללקוחות משרד היח"צ של זאביק דרור

שף רז רהב נחשב לאחד השפים הצעירים והמחוננים בענף הקולינריה הישראלי. הוא מגיש ב- OCD תפריט ארוחת טעימות משתנה מדי מספר חודשים
משרד זאביק דרור – אסטרטגיה קריאטיבית ותקשורת שהוקם בשנת 2002 על-ידי יועץ התקשורת זאביק דרור נחשב בין משרדי הייעוץ התקשורתי המובילים בארץ. המשרד מטפל בעשרות מותגים וכולל חמש מחלקות מתמחות

קבוצת OCD בבעלות השף רז רהב והמסעדנים עידן בלומנטל וארז זוארס, מצטרפת ללקוחות משרד יחסי הציבור זאביק דרור – אסטרטגיה קריאטיבית ותקשורת. הקבוצה, הכוללת פעילות קולינרית בארץ ובחו"ל וחוד החנית שלה היא מסעדת OCD בתל אביב, תטופל במחלקת הקולינריה והתיירות של המשרד, בניהולה של דניאל דובשני. מסעדת OCD הוקמה בשנת 2016 מאחורי תיאטרון גשר ביפו. מאז הקמתה זכתה בשלל תארים, ביניהם מסעדת השנה ושף השנה מטעם מדריך המסעדות הצרפתי Gault&Millau . שף רז רהב נחשב לאחד השפים הצעירים והמחוננים בענף הקולינריה הישראלי. הוא מגיש ב- OCD תפריט ארוחת טעימות משתנה מדי מספר חודשים, המושפע מהתרבות, חומרי הגלם, העונתיות, ההיסטוריה והרוח המקומית. הארוחה מוגשת לכלל הסועדים במקביל, ואופייה מחייב תפריט קבוע ומפתיע שלא מוצג בפני הסועדים. זאת מתוך רצון לעודד את האורחים להגיע בראש פתוח, ולהתנסות בטעמים וחומרי גלם חדשים.

תמונה מדף הפייסבוק של מסעדת  OCD
תמונה מדף הפייסבוק של מסעדת OCD

משרד זאביק דרור – אסטרטגיה קריאטיבית ותקשורת שהוקם בשנת 2002 על-ידי יועץ התקשורת זאביק דרור,  נחשב בין משרדי הייעוץ התקשורתי המובילים בארץ, ועושה זאת בגישה שונה ו"בועטת". המשרד מטפל בעשרות מותגים, וכולל חמש מחלקות מתמחות: מחלקת נדל"ן, קמעונאות וצרכנות; מחלקת קולינריה, אלכוהול ותיירות; מחלקת אופנה ולייף סטייל; מחלקת קוסמטיקה וטיפוח; ומחלקת דיגיטל ומשפיענים. בשנים האחרונות צמחה מחלקת הקולינריה, האלכוהול והתיירות במשרד, והתרחבה באופן משמעותי. בין הלקוחות: קבוצת מסעדות השף שגב משה, רשת קונדיטוריית שמו של השף-קונדיטור מיקי שמו כאמור מסעדתOCD , רשת מעדניות סוליקה של השף אבי ביטון, מסעדת קפה אירופה, קבוצת הברים 'הקבוצה', יקב קסטל, יקב דלתון, קבוצת קפה קפה, מסעדת דלי אסיאתי.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר