מצרכים
1 ק"ג סרטנים טריים
20 גרם שרימפס
2 עגבניות
2 בצלים
1 גזר
גבעול סלרי
2 כפיות רסק עגבניות
שביעית כוס וורמוט אדום
חצי כפית קארי
250 גרם סולת
מלח, פלפל
2 כפיות בזיליקום קצוץ
רבע כפית שום כתוש
הכנה
מוצאים את בשר הסרטנים מהשריון, מוסיפים לשרימפס הקלוף וקוצצים. מוסיפים את הבזיליקום, המלח והפלפל.
במחבת עגולה צולים בשמן זית את עצמות הסרטנים.
מוסיפים את ירקות השורש, רסק העגבניות ואת העגבניות ומטגנים כ-5 דקות.
מוסיפים את הוורמוט ומבשלים כ-2 דקות, מוסיפים מים עד לגובה העצמות. מבשלים כ-30 דקות מהרתיחה ומסננים.
לסולת מוסיפים את הקארי, מלח ופלפל ומשרים במים כ-10 דקות.
מניחים על כף היד כדור של סולת ומשטחים במרכז.
מניחים את תערובת הסרטנים וסוגרים בעזרת שארית הסולת.
מניחים את הכופתאות בתבנית עם נוזל הסרטנים.
מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות ומגישים.