fbpx

קובה סרטנים

מצרכים1 ק"ג סרטנים טריים20 גרם שרימפס2 עגבניות2 בצלים 1 גזרגבעול סלרי2 כפיות רסק עגבניותשביעית כוס וורמוט אדוםחצי כפית קארי250 גרם סולתמלח, פלפל2 כפיות בזיליקום קצוץרבע כפית שום כתושהכנהמוצאים את בשר הסרטנים מהשריון, מוסיפים לשרימפס הקלוף וקוצצים. מוסיפים את הבזיליקום, המלח והפלפל.במחבת עגולה צולים בשמן זית את עצמות הסרטנים. מוסיפים את ירקות השורש, רסק העגבניות ואת העגבניות ומטגנים כ-5 דקות.מוסיפים את הוורמוט ומבשלים כ-2 דקות, מוסיפים מים עד לגובה העצמות. מבשלים כ-30 דקות מהרתיחה ומסננים.לסולת מוסיפים את הקארי, מלח ופלפל ומשרים במים כ-10 דקות.מניחים על כף היד כדור של סולת ומשטחים במרכז. מניחים את תערובת הסרטנים וסוגרים בעזרת שארית הסולת.מניחים את הכופתאות בתבנית עם נוזל הסרטנים. מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
1 ק"ג סרטנים טריים
20 גרם שרימפס
2 עגבניות
2 בצלים
1 גזר
גבעול סלרי
2 כפיות רסק עגבניות
שביעית כוס וורמוט אדום
חצי כפית קארי
250 גרם סולת
מלח, פלפל
2 כפיות בזיליקום קצוץ
רבע כפית שום כתוש

הכנה
מוצאים את בשר הסרטנים מהשריון, מוסיפים לשרימפס הקלוף וקוצצים. מוסיפים את הבזיליקום, המלח והפלפל.

במחבת עגולה צולים בשמן זית את עצמות הסרטנים.

מוסיפים את ירקות השורש, רסק העגבניות ואת העגבניות ומטגנים כ-5 דקות.

מוסיפים את הוורמוט ומבשלים כ-2 דקות, מוסיפים מים עד לגובה העצמות. מבשלים כ-30 דקות מהרתיחה ומסננים.

לסולת מוסיפים את הקארי, מלח ופלפל ומשרים במים כ-10 דקות.

מניחים על כף היד כדור של סולת ומשטחים במרכז.

מניחים את תערובת הסרטנים וסוגרים בעזרת שארית הסולת.

מניחים את הכופתאות בתבנית עם נוזל הסרטנים.

מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר