קונדיטוריית ביסקוטי – איטליה ופריז בבני ברק

"ביסקוטי" הוקמה בשנת 2003 ע"י אמיר פורת והשף קונדיטורית האיטלקייה רוסלה יונה, שהחלה את דרכה כקונדיטורית באיטליה, שם למדה ועבדה כקונדיטורית במסעדת "טורנטורי" ברומא

קונדיטוריית "ביסקוטי" השוכנת באזור התעשייה של בני- ברק, מציעה מגוון רחב של מוצרים העשויים מדי יום בעבודת יד ומחומרי גלם איכותיים. בין מגוון המאפים:
עוגות, עוגיות, קינוחים, וקישים, בגדלים שונים לפי הזמנה. בנוסף מאפים מתוקים, מאפים מלוחים לזניות, פוקאצ'ות ולחמים שונים. 
הקונדיטוריה מציעה גם פתרונות אירוח לאירועים פרטיים ועסקיים, ושירות משלוחים עצמאי לכל חלקי הארץ.

בין מוצרי הדגל של קונדיטורית "ביסקוטי":
• פאי שוקולד ונוטלה 18-110 ₪
• עוגת שוויצריה הקטנה- בסיס עוגית מרנג של שוקולד ופקאן, מעליה קרם מסקרפונה, שכבה קריספית של שוקולד מריר ונטיפי שוקולד לבן. 18 ₪
• עוגת ניקול המשלבת קרם שוקולד לבן וקרם ברולה שוקולד על מצע של מרנג שוקולד קריספי ו"קליקים מדליקים" בציפוי של גנאש שוקולד מריר וקליקים 18-138 ₪
• עוגת הגבינש המשלבת גבינה אפויה עם שוקולד לבן בציפוי עדין של שוקולד מריר 138 ₪
• קינוח איגלו – מוס נוטלה המשלב שוקולד לבן על מצע בישקוטים ומצופה גאנש שוקולד לבן 18 ₪
• עוגת טירמיסו 18-138 ₪
• קינוח מלבן גבינה תות וקדאיף 18 ₪
• קיש שרי ומוצרלה 18-78 ₪
• קיש פטריות 18-78 ₪
• לזניה חצילים 49-109 ₪
כשרות רבנות בני ברק ובד"ץ בית יוסף

"ביסקוטי" הוקמה בשנת 2003 ע"י אמיר פורת והשף-קונדיטורית האיטלקיה רוסלה יונה, שהחלה את דרכה כקונדיטורית באיטליה, שם למדה ועבדה כקונדיטורית במסעדת "טורנטורי" ברומא. בהגיעה לארץ פתחה עם בעלה את מסעדת "פליני", שם הייתה קונדיטורית ראשית במשך חמש עשרה שנה.
אמיר פורת הוא בעל ותק בענף המזון והשכלה מקצועית בקונדיטוריה, והקים יחד עם רוסלה את "ביסקוטי" כחלק מאהבתו הגדולה לתחום.
עוד מסייע להם בניהול המקום והייצור השף קונדיטור דודי אדניה – רואה חשבון לשעבר, שלפני שבע שנים החליט לפתוח בקריירה אחרת ונסע ללמוד קונדיטוריה ב"קורדון בלו" בפריז. עם סיום לימודיו החל לעבוד בקונדיטוריית "ביסקוטי" והתקדם עד לדרגת מנהל הקונדיטוריה.

קונדיטוריה ביסקוטי
רח' הירקון 67 א.ת. בני ברק
טל.  להזמנות- 03-5704015/8 טל. מחלקת אירועים- 03-3730025
חנות : א'-ה'- 20:00-07:00, שישי:07:00- כניסת השבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר