fbpx

קיש בצק עלים ופטריות

חומרים1 יח' גליל בצק עלים 1 ק"ג1 תבנית אפייה בינוני/ גדולהלמילוי3 יחידות בצל פרוסותחצי ק"ג פטריות פרוסות (אפשר מקופסא)100 גר' גבינה צהובה מגוררת2 כפות חמאהחופן פטרוזיליה קצוצהמלח, פלפל, אגוז מוסקט מגורדחצי כוס שמנת + 2 ביציםאופן ההכנה1. מאדים את הבצל 2 דקות בחמאה באש בינונית.2. מוסיפים את הפטריות ומאדים 2 דקות נוספות.3. מתבלים, מסירים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה.4. מצננים, מוסיפים גבינה צהובה.5. מערבבים בעזרת מטרפה ½ כף שמנת + 2 ביצים ויוצקים על התערובת למילוי . מערבבים היטב.6. עורכים את בצק העלים בתבנית האפייה ובעזרת מזלג מחוררים חורים (למניעת התפחת יתר).7. מסדרים על הבצק המחורר את המילוי.8. אופים בתנור ב- 170 מעלות עד שהבצק אפוי לצבע זהוב חום.9. מגישים חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 יח' גליל בצק עלים 1 ק"ג
1 תבנית אפייה בינוני/ גדולה

למילוי
3 יחידות בצל פרוסות
חצי ק"ג פטריות פרוסות (אפשר מקופסא)
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
2 כפות חמאה
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט מגורד
חצי כוס שמנת + 2 ביצים

אופן ההכנה
1. מאדים את הבצל 2 דקות בחמאה באש בינונית.
2. מוסיפים את הפטריות ומאדים 2 דקות נוספות.
3. מתבלים, מסירים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה.
4. מצננים, מוסיפים גבינה צהובה.
5. מערבבים בעזרת מטרפה ½ כף שמנת + 2 ביצים ויוצקים על
התערובת למילוי . מערבבים היטב.
6. עורכים את בצק העלים בתבנית האפייה ובעזרת מזלג מחוררים
חורים (למניעת התפחת יתר).
7. מסדרים על הבצק המחורר את המילוי.
8. אופים בתנור ב- 170 מעלות עד שהבצק אפוי לצבע זהוב חום.
9. מגישים חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר